Maxkompetens – ditt lokala rekryteringsföretag i Stockholm

Vi hjälper dig med rekrytering

Varför välja oss?

Vi på Maxkompetens är specialister på rekrytering och personbedömning i Stockholm. En rekryteringsprocess är tidskrävande och en felrekrytering kan vara mycket kostsam för ditt företag. Vi hjälper över 400 företag att rekrytera de mest lämpade kandidaterna runt om i Sverige. Det är stor kompetensbrist inom flera branscher såsom IT och Teknik. Konkurrensen om de bästa kandidaterna är stenhård och tack vare vårt nätverk och gedigna search-metodik hjälper vi ert företag att rekrytera er nästa kollega. Vi är verksamma inom de flesta branscher, däribland IT & Teknik, Försäljning & Marknad, Ekonomi, Industri & Logistik, Kundtjänst, samt Bygg & Fastighet och Max Management. Vi säkerställer er framtida kompetensförsörjning genom en väl förankrad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Ditt lokala rekryteringsföretag i Stockholm

Våra kunder beskriver oss som rekryteringsföretaget som är ”tillräckligt stort” för att nå ut till den breda massan av arbetssökande och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer kandidater, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där ni som kund får extremt hög attention och där vi är snabbfotade nog att alltid följa de förändringar som sker hos er; hastigt uppkomna behov men också proaktivt möta de förändringar som övergripande sker på arbetsmarknaden. Rekrytering ska ske efter era villkor och därför jobbar vi med flexibilitet och kommunikation som ledord.

Hur kan vi hjälpa dig att rekrytera den rätta arbetskraften?

För att bli så träffsäkra som möjligt i vårt urval av kandidater arbetar vi med värdegrundsbaserad rekrytering. Detta innebär att vi matchar kandidaternas personliga egenskaper och kompetens mot kundföretagets team och ledarskap. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring just ert företag, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och era olika befattningar, desto bättre kandidater kan vi presentera.

Hur fungerar vår rekryteringsprocess?

Tillsammans med er planerar vi rekryteringsprocessen i detalj och fastställer en gemensam tidsplan, aktivitetsplan och kommunikationsplan. Det är viktigt för oss att vi redan i ett tidigt skede är överens om när vi vill utföra vad i processen och hur vi ska kommunicera. Vi är lyhörda inför era önskemål och upprättar rekryteringsuppdraget tillsammans. Vi vet hur viktigt det är med rätt person på rätt plats och med vår effektiva rekryteringsprocess kan vi säkerställa detta. Vid rekrytering erbjuder vi två typer av personlighetstest – TalentQ och Assesio. Med resultaten av dessa test får vi en genomförlig och heltäckande analys av kandidaternas personlighet, samt utifrån verbal, numerisk och logisk förmåga. Vi har själva lång erfarenhet av de svårigheter företag i Stockholm idag ställs inför och de krav som ni har.

Att rekrytera specialistkompetens i Stockholm

Hur vi går tillväga för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet?

Maxkompetens startar alltid urvalet i våra rekryteringsprocesser genom att leta i vårt befintliga nätverk i Stockholm. Vi avsätter den tid som krävs i varje rekryteringsuppdrag till vår searchprocess för att säkerställa de bästa kandidaterna i urvalet. Våra rekryteringskonsulter är utbildade i hur vi på bästa sätt rekryterar de mest lämpade kandidaterna i kanaler så som LinkedIn, tidigare urval/nätverk och vår egen kandidatdatabas. Vi arbetar tätt med befintligt nätverk och ber alltid om tips på intressanta kandidater i deras nätverk. Vi arbetar också kontinuerligt med social-selling i syfte att varje rekryterare marknadsför Maxkompetens, utannonserade tjänster och synliggör sig för sitt nätverk för bästa rekryteringsresultat.

Vi skapar ett strukturerat upplägg i rekryteringsprocessen utifrån önskad kompetens och övrig information i kravprofilen. Tex. I vilka organisationer, bolag, verksamheter finns den önskade kompetensen idag?  Vilka olika titlar på tjänster finns som inkluderar den önskade kompetensen?  Vi dokumenterar denna information och vi sammanställer hur många kandidater med relevant bakgrund vi tittat på, hur många vi inlett en dialog med och hur många som visat tjänsten sitt intresse, ett underlag ni självklart får ta del av. Vi låter er också ta del av återkoppling vi får av kontaktade personer gällande ert företag, varumärke och tjänsten.

Vårt mål är att ha glada, nöjda och engagerade kunder!

Maxkompentens drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre. Det finns en skillnad mellan att ha ett jobb och att göra skillnad. Maxkompetens har gjort skillnad i våra medarbetares, kandidaters och kunders liv i över 15 år genom att göra det vi säger, hålla det vi lovar och visa respekt inför de stora utmaningar som vi alla möter.

Vi sätter alltid dig som kund i första hand och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi fokuserar på att göra hela rekryterings- och bemanningsprocessen enkel, pålitlig och tillgänglig.

Vårt sätt att göra skillnad – ”The way of Maxkompetens” -hanterar våra kandidater på bästa tänkbara sätt i hela rekryteringsprocessen och hjälper därmed våra kunder att lyckas med sina uppdrag. Vårt sätt, – ”The Way”, kvalitetssäkrar våra interna processer och hjälper våra medarbetare att alltid agera och prioritera rätt för att i slutändan göra skillnad.

Kontakta oss så hjälper vi er med rekrytering i Stockholm.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar