Rekrytering inom försäljning & marknad

Hyr eller rekrytera

Maxkompetens - Vi hjälper ditt företag attrahera talanger inom Försäljning & Marknad

Rekrytering, bemanning och HR-stöd sedan 2003

Ett företags försäljningsavdelning är motorn till bolagets framgång; den driver tillväxt och ger utrymme för utveckling. Maxkompetens har rekryterat hundratals säljare sedan vår start år 2003. Vi vet att ni som företag med vassa säljare som brinner för att stänga affärer, finner glädje och motivation i mötesbokning och representerar ert varumärke väl bidrar till att skapa skarpa möjligheter för ökad omsättning. 

Oavsett om det är en försäljningschef, en Key Account Manager eller en fältsäljare ni söker så kan Maxkompetens hjälpa er – vi vet hur åtråvärda dessa specialister är, som bygger er pipe och hjälper er växa. Maxkompetens har uppdrag i hela landet, och finns representerade med kontor i Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad och Borås. Oavsett var i landet hjälper vi er attrahera nästa stjärna som marknadsassistent, säljare, innesäljare, account manager, eller key account manager

Är ditt bolag i behov av att rekrytera inom försäljning och marknad?
Då är du välkommen att kontakta oss!

Vi rekryterar rätt person till rätt plats!

Som rekryteringsbolag och HR-partner ser vi på Maxkompetens att behovet av säljare inom komplex försäljning och digital marknadsföring har ökat markant de senaste åren. Vilken profil som är att föredra i en roll kan variera rejält, även om titeln är densamma. I säljtjänster ser vi ofta att de personliga egenskaperna, såsom målfokus och uthållighet, är extra viktiga. För medarbetaren i marknadsteamet har det kreativa traditionellt sett varit i fokus, men idag ser vi ett skifte mot analys- och koordinationsförmåga. Även marknadsavdelningen förväntas ha ett resultatfokus och sälj och marknad växer allt mer samman, vilket ställer högre krav på framtida rekryteringar inom sälj och marknad.

Vår erfarenhet och kunskap gör oss till den perfekta partnern för att hjälpa er hitta rätt talang för positioner som:

  • Försäljningschef: Strategiska ledare som maximerar er försäljningspotential.
  • Marknadschef och E-commerce manager: För ledning av era marknadsförings- och e-handelsstrategier.
  • Kommunikationschef och Growth Manager: För att driva ert varumärkes tillväxt och synlighet.
  • SEO/SEM-specialister: Experter som optimerar er närvaro online.
  • Key Account Manager och Business Development Manager: För utveckling av affärsrelationer och nya marknader.
  • Partner Account Manager och Customer Success Manager: För att stärka kundrelationer och säkerställa kundnöjdhet.
  • Account Executive och Account Manager: För att driva försäljning och underhålla kundkonton.
  • Innesälj: Dedikerade talanger som stärker er försäljningsfunktion från kontoret.

Vår värdegrundsbaserade rekryteringsprocess

Hos Maxkompetens är vår rekryteringsprocess skräddarsydd för att inte bara identifiera tidigare erfarenheter och kompetenser utan också att finna den perfekta matchningen mellan kandidatens personlighet och er företagskultur. Vi dyker djupt i era behov genom att analysera och skapa precisa kravprofiler och förstå ert företag. Kombinerat med vår expertis i att använda avancerade sökmetoder arbetar vi strukturerat med personlig uppföljning och återkoppling veckovis för att garantera att både ni som kund och kandidat har full insyn i rekryteringsprocessen.

Varför välja Maxkompetens för rekrytering inom försäljning & marknad?

På Maxkompetens är vi vana att rekrytera för tjänster inom Försäljning och Marknad och jobbar med kunder inom ett stort verksamhetsspann. Vi har flera års erfarenhet och har genom åren byggt vårt nätverk, träffat många uppdragsgivare och högpresterande marknads- och försäljningskandidater i olika faser i sina karriärer.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete erbjuder vi på Maxkompetens förstklassiga screeningtester där vi fokuserar på de kompetenser ditt bolag behöver. Genom att till exempel titta på resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling kan vi hitta ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just din organisation. Vi erbjuder personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Genom testerna kan vi lära oss var i säljprocessen respektive kandidat har sina styrkor – detta uppskattas vanligtvis mycket av våra kunder och är ett komplement i en rekrytering av säljare.
Väljer ni Maxkompetens får ni en partner som förstår försäljning- och marknadsföringssektorns unika utmaningar. Vår djupa branschkunskap, omfattande nätverk och engagerade tillvägagångssätt säkerställer att ni hittar rätt talanger som bidrar till er verksamhets fortsatta framgång.

Låt våra kunder berätta om sina upplevelser!

Vi sätter alltid er som kund i fokus. Genom att vara er HR-partner strävar vi efter att leverera högt kundvärde genom att förstå era unika behov och mål. Vi är övertygade om att varje framgångsrik affärsrelation bygger på ömsesidig respekt, förtroende och engagemang. Vårt mål är att vara mer än bara en leverantör – vi vill vara er långsiktiga partner som aktivt bidrar till er framgång.

Vi har kunder från en bredd av olika branscher och sätter dig gärna i kontakt med någon av dem för att låta dem ge dig sin unika erfarenhet av att arbeta med oss. Du kan också ta del av våra kundcase

Vi ser fram emot att lära känna ert företag och hjälpa er nå nästa nivå! Välkommen till Maxkompetens!

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar