Bemanningspool

Behöver du en flexibel bemanningslösning?

Maxkompetens är ett bemanningsföretag som hjälper företag inom många branscher. Vi erbjuder flexibla bemanningspooler sedan 2003 och har bland annat kunder inom logistik, industri/produktion och IT/Support. Behöver ni förstärkning till er kundtjänst eller säljavdelning, eller står ni kanske inför att genomföra en marknadsundersökning? Vi hjälper er!

Bemanningspooler säkerställer er verksamhet med korttidsbemanning vid sjukdom, arbetstoppar och semestrar, men är också ett lysande sätt att säkra upp er interna bemanning. Bemanningspoolen ger flexibilitet och maximal effektivitet, där ni som kund endast betalar per timme.

Var i landet kan vi hjälpa er med bemanningspool?

Maxkompetens grundades i Växjö 2003. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Varje dag har vi cirka 280 anställda som arbetar hos våra kunder inom branscherna, IT & Teknik, Försäljning & Marknad, Ekonomi, HR & Lön, Industri & Logistik och Kundtjänst & Administration. Vi har kontor i Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad och Borås. Låt oss hjälpa dig hitta nästa kollega!

Hur fungerar bemanningspooler?

Tillsammans med er som kund bygger vi upp en anpassad bemanningspool som kan er verksamhet! Konsulterna introduceras, utbildas och är redo varje dag att rycka in där det behövs. Vi kan bemanna er verksamhet utifrån behov på per dag, veckor eller månadsbasis: ni anger vilka dagar/tider ni behöver resurser och vi skickar en bekräftelse på vilka konsulter som kommer till er. Våra konsultchefer har ett tätt samarbete och dialog med era linjechefer gällande uppföljning kring kvalitet, behov och att allt går enligt plan.

Varför ska ni välja Maxkompetens?

  • Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är anslutna till LO samt Unionen.
  • Ni betalar endast per inhyrd timme.
  • Konsultchefen ansvarar för löpande uppföljning med dig som kund och anpassar bemanningspoolens storlek efter era behov.
  • Vi har erfarenhet av såväl större som mindre bemanningspooler.

 

Låt våra nöjda kunder berätta om sina upplevelser

Vi sätter stort värde på våra kunder och är stolta att kunna presentera ett gäng kundcase med fina samarbeten. Läs gärna mer om hur vi hjälpt NetNordic att täcka sin nätverksövervakning 24/7 eller hur vår väl inarbetade relation med ATEA Logistics möjliggör för dem att snabbt växla upp och ner i produktionstoppar, tack vare en kombination av heltidskonsulter och en omfattande studentpool.

Vill du höra mer direkt från en kund? Kontakta oss gärna så ordnar vi det!

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar