Vi är Maxkompetens!

Maxkompetens grundades i Växjö 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretag i Sverige. 2011 gick Mikael in som huvudägare med en långsiktig plan att utveckla företaget och flera förvärv har gjorts under 10-talet för att få en geografisk täckning och stärka vårt erbjudande. Vi har kontor i Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad och Borås.

Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vi har 250 anställda som arbetar hos våra kunder inom branscherna, IT & Teknik, Försäljning & Marknad, Ekonomi, HR & Lön, Industri & Logistik och Kundtjänst & Administration.

Besök gärna våra systerbolag Skolpool marknadsledande inom elevhälsa och Multiekonomerna redovisning och lönekonsultbolag.

Vill du bli en av oss?

Våra kunder beskriver oss som rekryteringsföretaget och bemanningsföretaget som är ”tillräckligt stor” för att nå ut till den breda massan av arbetssökande och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där du som kund och arbetssökande får extremt hög attention och där vi är snabbfotade nog att alltid följa de förändringar som sker.

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen.‍

Det finns en skillnad mellan att ha ett jobb och att göra skillnad. Maxkompetens har gjort skillnad i våra medarbetares, kandidaters och kunders liv i över 15 år genom att göra det vi säger, hålla det vi lovar och visa respekt inför de stora utmaningar som vi alla möter.

Vårt sätt att göra skillnad – ”The way of Maxkompetens” -hanterar våra kandidater på bästa tänkbara sätt i hela rekryteringsprocessen och hjälper därmed våra kunder att lyckas med deras uppdrag. Vårt sätt, – ”The Way”,
kvalitetssäkrar våra interna processer och hjälper våra medarbetare att alltid agera och prioritera rätt för att i slutändan göra skillnad.

Information till aktieägare

Logga in på nedan länk med nedan mailadress och lösenord för att ta del av årsredovisning och övriga aktuella dokument gällande Maxkompetens.

Bolagsdokument är samlade klicka här
Loggin: ronny.siggelin@moxietech.se
Lösenord: SecretPassword

Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar