Rekrytering IT & Teknik

Rekrytera IT kompetens, har ditt företag vad som krävs?

Behöver ditt företag hjälp med IT-rekrytering?

Maxkompetens har sedan 2003 hjälpt företag att hitta den bästa IT-kompetensen. Digitaliseringen har länge varit på frammarsch, men under 2020 har utvecklingen exploderat och företag ställer om ännu snabbare vilket ställer högre krav på kompetensförsörjning inom IT.

Hur attraherar ditt företag IT-kompetens och systemutvecklare? IT-specialister och systemutvecklare söker inte aktivt jobb idag utan du som företag måste uppvakta dessa personer och sälja in rätt uppdrag för att det ska bli en lyckad rekrytering. Maxkompetens expertis inom IT och Teknik bygger på befintligt nätverk, gedigen search-metodik och kunskap om hur vi hittar och presenterar jobberbjudanden till rätt typ av person.

Rekrytera IT kompetens?

För att bli så träffsäkra som möjligt i vårt urval av kandidater arbetar Maxkompetens med värdegrundsbaserad rekrytering. Detta innebär att vi matchar kandidaternas personliga egenskaper och kompetens mot kundföretagets team och ledarskap. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring ditt företaget, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och olika befattningar, desto bättre kandidater kan vi presentera.     

IT Rekryteringar som vi hjälper företag med?
Maxkompetens hjälper ditt företag med att rekrytera roller som; IT-chef, Systemutvecklare, .NET utvecklare, databasutvecklare, Webbutvecklare, Testledare, testare-QA, Arkitekter, App-utvecklare, systemförvaltare, projektledare, nätverksspecialist, 1st-Line support, 2nd-Line, NOC och support-tekniker.

Rekrytera och attrahera Ingenjörer?

Teknikintensiva företag i kombination med digitalisering kräver kompetens som svarar upp mot framtidens efterfrågan. Kuggfrågan är uppbenbar, ingenjörer och specialister inom Teknik är svåra att hitta. Vi ser att efterfrågan är lika stor av juniora som seniora ingenjörer men hjärtefrågan är att hitta alla specialiserade och nischade ingenjörer. Maxkompetens har sedan start byggt upp ett gediget nätverk i Sverige av olika kompetenser inom kompetensområdet Teknik.

Maxkompetens har lång erfarenhet av att rekrytera Ingenjörer

Maxkompetens startar alltid urvalet i våra rekryteringsprocesser genom att leta i vårt befintliga nätverk. Vi avsätter den tid som krävs i varje rekryteringsuppdrag till vår search och headhutning-process för att säkerställa de bästa kandidaterna i urvalet. Rekryteringskonsulten är utbildad i hur vi på bästa sätt rekryterar de mest lämpade kandidaterna i kanaler så som LinkedIn, tidigare urval/nätverk och vår egen kandidatdatabas. Vi arbetar tätt med befintligt nätverk och ber alltid om tips på intressanta kandidater i deras nätverk. Vi arbetar också kontinuerligt med social-selling i syfte att varje rekryterare marknadsför Maxkompetens, utannonserade tjänster och synliggör sig för sitt nätverk för bästa rekryteringsresultat.

Vilka ingenjörer behöver ni rekrytera?

Vi kan rekrytera eller bemanna ditt företag med olika typer av ingenjörer, samlingsnamnet brukar vara ”engineering” vilket innefattar civilingenjörer och högskoleingenjörer. Företag som Maxkompetens rekryterar till är oftast verksamma inom Byggbranschen, Fastighetsbranschen, Industri och Produktion. Vi planerar tillsammans upp rekryteringsprocessen i detalj och fastställer en gemensam tidsplan, aktivitetsplan och kommunikationsplan. Det är viktigt för oss att vi redan i ett tidigt skede är överens om när vi vill utföra vad i processen och hur vi ska kommunicera. Vi är lyhörda inför era önskemål och upprättar rekryteringsuppdraget tillsammans. Vi vet hur viktigt det är med rätt person på rätt plats och med vår effektiva rekryteringsprocess kan vi säkerställa detta.

Ingenjörsrekryteringar som vi hjälper företag med?
Maxkompetens hjälper ditt företag med att rekrytera roller som; CNC-operatör, Produktionsledare, utvecklingsingenjör, konstruktör, teknisk dokumentatörer, GIS, Tekniker, Mättekniker, Byggingenjör, Entreprenadingenjör, miljöingenjör, produktutvecklare, Projektör, anbudsingenjör, VA-ingenjör, maskin-ingenjör, platschefer, projektingenjör.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar