IT & Teknik

Vi hjälper er med rekrytering inom IT & Teknik

Maxkompetens – Din HR-Partner inom IT & Teknik

Erfarenhet och Tillväxt sedan 2003

Sedan vår resa startade år 2003 har vi på Maxkompetens framgångsrikt hjälpt våra kunder inom IT & teknik med såväl rekryteringar som bemanningslösningar. Vi är idag etablerade med kontor i StockholmVäxjöKristianstadHalmstad och Borås, och hjälper företag över hela Sverige; från Skåne till Norrland. Vi är övertygade om att vi snabbt och personligt kan stödja ert företag när ni behöver en pålitlig HR-partner!

Låt Maxkompetens hjälpa er att rekrytera IT-talanger till er organisation.

Specialisering inom IT- och teknikrekrytering

Vid IT- och teknikrekrytering hos Maxkompetens fokuserar vi på att identifiera, nätverka och headhunta de främsta IT-talangerna. Genom att kombinera vår långa erfarenhet från olika branschers krav samt en förståelse för människors unika egenskaper och potential, är vårt mål att säkerställa våra kunders kompetensförsörjning, tillväxt och framgång.

 

Vi är specialister på att hitta den perfekta matchningen för en rad olika positioner, vilket säkerställer att varje rekrytering bidrar till såväl individens som organisationens långsiktiga framgång. 

 

Vi headhuntar rätt individ till rätt position inom en mängd olika roller, inklusive:

 • IT-chef
 • Systemutvecklare
 • Databasutvecklare
 • Webbutvecklare
 • Testledare
 • QA-testare
 • Systemförvaltare
 • Projektledare
 • Nätverksspecialist
 • Nätverkstekniker
 • NOC-tekniker
 • Supporttekniker på 1st och 2nd line
 • Servicedesk

 

Vår värdegrundsbaserade rekryteringsprocess

Hos Maxkompetens är vår rekryteringsprocess skräddarsydd för att inte bara identifiera teknisk expertis utan också att finna den perfekta matchningen mellan kandidatens personlighet och er företagskultur. Vi dyker djupt i era behov genom att analysera och skapa precisa kravprofiler och förstå ert företag. Kombinerat med vår expertis i att använda avancerade sökmetoder arbetar vi strukturerat med personlig uppföljning och återkoppling veckovis för att garantera att både ni som kund och kandidat har full insyn i rekryteringsprocessen.

Varför välja Maxkompetens för IT- och teknikrekrytering?

När ni väljer Maxkompetens, får ni mycket mer än bara en rekryteringspartner. Vi är ett medelstort rekryteringsbolag som har kapaciteten att hantera stora volymer, men vi frångår aldrig det personliga oavsett storlek på företag eller uppdrag. Vi har kontor i Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad och Borås men kan hjälpa till med uppdrag från norr till söder. Med över två hundra kundföretag hör vi ofta hur våra kunder uppskattar vår flexibilitet och lyhördhet för att snabbt anpassa oss till deras, kandidatmarknadens och teknikens skiftningar. 

Vi rekryterar och genomför såväl hela processer som delar av den. Har du egna kandidater erbjuder vi second opinion samt personbedömningstester. Våra bemanningslösningar täcker kort- och långsiktiga behov och för dig som arbetar strategiskt erbjuder vi konsultativ hjälp vid kompetensinventering. 

Vårt fokus ligger alltid på att leverera högkvalitativa matchningar, där vi aldrig kompromissar en transparent kommunikation med personligt engagemang och uppmärksamhet mot våra kunder och kandidater. Oavsett om ni vill rekrytera eller hyra in IT-kompetens ser vi att våra tjänster ska spara er tid, säkerställa kvalitet och kompetens. Allt medan ni som bolag ska kunna fokusera på er kärnverksamhet, framgång och tillväxt.

Maxkompetens – Hitta framtidens IT- och tekniktalanger

Vi sätter alltid er som kund i fokus. Genom att vara er HR-partner strävar vi efter att leverera högt kundvärde genom att förstå era unika behov och mål. Vi är övertygade om att varje framgångsrik affärsrelation bygger på ömsesidig respekt, förtroende och engagemang. Vårt mål är att vara mer än bara en leverantör – vi vill vara er långsiktiga partner som aktivt bidrar till er framgång.

Vi har kunder från en bredd av olika branscher och sätter dig gärna i kontakt med någon av dem för att låta dem ge dig sin unika erfarenhet av att arbeta med oss. Du kan också ta del av våra kundcase, läs till exempel om hur vi i många år bistått med kompetensombesörjning hos Advania, och därmed sparat deras teamchefer värdefull tid, eller hur vi hos NetNordic bidrar till att företaget kan erbjuda nätverksövervakning 24/7 genom en bemanningspool av studenter – där många av konsulterna efter avslutad examen också övergått i andra tjänster inom bolaget. 

Välj Maxkompetens för din nästa IT- och teknikrekrytering och låt oss tillsammans arbeta för gemensamt uppsatta mål. Välkommen till Maxkompetens!

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar