Rekrytering inom Lager & Logistik

Vi hjälper dig!

Maxkompetens – Din personliga HR-partner inom Logistik!

Rekrytering, bemanning och HR-stöd sedan 2003

Sedan vår resa startade år 2003 har vi på Maxkompetens framgångsrikt hjälpt våra kunder inom lager och logistik med såväl rekryteringar som bemanningslösningar. Vi är idag etablerade med kontor i StockholmVäxjöKristianstadHalmstad och Borås, och hjälper företag över hela Sverige; från Skåne till Norrland. Vi är övertygade om att vi snabbt och personligt kan stödja ert företag när ni behöver en pålitlig HR-partner!

Lång erfarenhet av rekrytering inom logistik

Vår expertis sträcker sig över alla nyckelpositioner inom logistik; från lagerchef till logistiktekniker. Vår erfarenhet innebär att vi med glädje stödjer er att hitta rätt talang för allt från strategiska till operativa roller. Bland de positioner vi kan hjälpa er att tillsätta finner ni bland annat:

  • Lagerchef: För effektiv hantering och ledning av ert lager och personal.
  • Logistikchef och arbetsledare: För att optimera era logistikflöden.
  • Produktions- och materialplanerare: För att säkerställa effektiv produktion och materialhantering.
  • Supply planner och strategisk inköpare: För att förbättra er leveranskedja.
  • Operativ inköpare och logistiker: För daglig hantering av inköp och logistik.
  • Transportledare och truckchaufförer: För säker och effektiv transport.
  • Lagermedarbetare: För pålitligt och hårt arbete i ert lager.

Vår Värdegrundsbaserade rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är anpassad och omfattande, designad för att finna den idealiska kandidaten för er organisation. Genom en grundlig behovsanalys och skräddarsydd search och headhunting försäkrar vi oss om att rätt person hamnar på rätt plats. Vi lägger stor vikt vid personlig kontakt och uppföljning för att säkerställa en smidig process för både arbetsgivare och kandidat.

Varför välja Maxkompetens för rekrytering inom logistik?

När ni väljer Maxkompetens, får ni mycket mer än bara en rekryteringspartner. Vi är ett medelstort rekryteringsbolag som har kapaciteten att hantera stora volymer, men vi frångår aldrig det personliga oavsett storlek på företag eller uppdrag. Vi har kontor i Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad och Borås men kan hjälpa till med uppdrag från norr till söder. Med över två hundra kundföretag hör vi ofta hur våra kunder uppskattar vår flexibilitet och lyhördhet för att snabbt anpassa oss till deras, kandidatmarknadens och teknikens skiftningar. 

Vi rekryterar och genomför såväl hela processer som delar av den. Har du egna kandidater erbjuder vi second opinion samt personbedömningstester. Våra bemanningslösningar täcker kort- och långsiktiga behov och för dig som arbetar strategiskt erbjuder vi konsultativ hjälp vid kompetensinventering.

Att välja Maxkompetens betyder att ni får en partner som förstår de unika utmaningarna inom logistiksektorn. Vår kunskap, vårt omfattande nätverk och vårt engagemang garanterar att ni finner rätt talang som främjar er verksamhets framgång.

Maxkompetens – Din länk mellan talang och logistik

På Maxkompetens har vi under flera år bemannat och rekryterat till många lager och logistikkunder. Vi hjälper bland annat till att hitta orderplockare som snabbt sätter sig in i ert lager, system och rutiner, terminalarbetare som hjälper till med in- och utleveranser och den administration som tillkommer. Många av våra konsulter har tidigare erfarenhet av olika lagerhanteringssystem och om detta saknas hjälps vi åt vid en eventuell introduktion eller utbildning, för ett lyckat bemanningsuppdrag.

Majoriteten av våra anställda har truckkort i de olika klasserna och saknas behörighet för vi en dialog kring utbildning beroende på vilka krav som ni ställer. De vanligaste truckarna som våra medarbetare kan hantera är orderplocktruckar, ledstapelstruckar och mindre motviktstruckar.

Oavsett om ni söker en ny lagerchef eller behöver hjälp att täcka upp arbetstoppar, sjukfrånvaro och semesterperioder finns vi där för er! Hos flera av våra kunder arbetar vi med dedikerade bemanningspooler som ger flexibilitet och maximal effektivitet. Vi bygger upp bemanningspoolen efter ert behov och vi hjälps åt att utbilda och coacha lagerpersonal. Maxkompetens konsulter och lagerarbetare är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Snabbhet, flexibilitet och kvalitet är några av ledorden som våra kunder uppskattar vid bemanningsuppdrag av lagerarbetare.

Ta inte vårt ord för det – låt våra kunder berätta!

Vi sätter alltid er som kund i fokus. Genom att vara er HR-partner strävar vi efter att leverera högt kundvärde genom att förstå era unika behov och mål. Vi är övertygade om att varje framgångsrik affärsrelation bygger på ömsesidig respekt, förtroende och engagemang. Vårt mål är att vara mer än bara en leverantör – vi vill vara er långsiktiga partner som aktivt bidrar till er framgång.

Vi har kunder från en bredd av olika industrier och sätter dig gärna i kontakt med någon av dem för att låta dem ge dig sin unika erfarenhet av att arbeta med oss. Du kan också ta del av våra kundcase, bland annat det med Orthex Group i Tingsryd där vi ger en unik inblick i hur vi, som HR-partner, arbetar nära bolaget och bistår med hela vårt tjänsteutbud. Läs mer här.

Välj Maxkompetens för ditt nästa personalbehov inom logistik, och låt oss tillsammans arbeta för gemensamt uppsatta mål. Välkommen till Maxkompetens!

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar