Maxkompetens - Låt oss vara er HR-partner!

I vårt HR-stöd erbjudande anpassar vi oss efter er unika situation.

Vi vet att HR-arbetet ser väldigt olika ut från bolag till bolag

och har respekt för att det unika företagets behov ser annorlunda ut. Med den bredd vi erbjuder i vår tjänsteportfölj och med bakgrund mot att vi vet hur viktig ett företags personal är – förmodligen den allra viktigaste tillgången – känner vi oss trygga att kunna bistå med stöd där respektive företag behöver det mest.

Skräddarsytt HR-stöd där ni behöver det mest

Vi har respekt för att arbetet med HR ser olika ut från bolag till bolag. I vissa organisationer finns en intern HR-avdelning och väl genomarbetade rutiner och processer, hos andra ligger ansvarsområdet uppdelat bland olika funktioner.

Att ha fungerande HR-processer är av största vikt, det gäller både som arbetsgivare att efterfölja lagstadgade krav, och för att optimera tid och resurser. Vi vet att felrekryteringar och vakanser är kostsamt för ett företag och genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan ni behålla era medarbetare på längre sikt, men också lättare attrahera nya kompetenser när det är dags att expandera och utveckla bolaget.

I vårt HR-stöd erbjudande anpassar vi oss efter er unika situation. Vi kan bland annat bistå med löpande chefsstöd, kompetensanalys, lönekartläggning, medarbetarsamtal, mallar, befattningsbeskrivningar, HR-hjul och mycket mer.

Låt oss förenkla era processer och ge er mer tid att arbeta med det ni kan allra bäst: er kärnverksamhet.

Lagstadgat HR-stöd

Arbetsmiljölagen reglerar hur en arbetsgivare ska arbeta med frågor kring arbetsmiljön. Arbetsgivaren är ytterst ansvarig för arbetsmiljön och ska även leda arbetet mot en bättre arbetsmiljö. En stor del av ansvaret hamnar på HR-avdelningen. Om den funktionen finns på bolaget. Som arbetsgivare är du skyldig att följa ett stort antal regelverk, och antalet skyldigheter ökar i takt med antalet anställda i verksamheten. Arbetet kräver att ledningen är engagerad och har kunskapen.

Beroende på hur stor din organisation är finns det olika lagstadgade krav och rekommendationer på vad som ska finnas. Maxkompetens guidar dig gärna kring vad som gäller för just er, och kan hjälpa till att säkerställa att ni uppfyller kraven.

Vi har bland annat bistått företag med riktlinjer och rutiner för hur trakasserier, sexuella trakasserier och diskriminering ska hanteras, riskbedömningar avseende arbetsmiljön (systematiskt arbetsmiljöarbete), handlingsplaner för hur arbetsmiljön kan förbättras. Vidare kan vi bland annat bidra med lönekartläggning och medarbetarsamtal, arbetsmiljöpolicy och drogpolicy, rutiner, riktlinjer och mål avseende rehabilitering, sjukdom och krisstöd – och mycket mer.

Kompetensanalys, teamworkshops och successionsplanering

Vi förstår att framgångsrika företag bygger på starka och väl sammanhållna team. Genom vårt HR-stöd erbjuder vi skräddarsydda kompetensanalyser och teamworkshops som hjälper er att identifiera och utveckla era medarbetares styrkor. Genom att arbeta tillsammans med er ledningsgrupp och övrig personal kan vi skapa en positiv arbetsmiljö där samarbete och innovation trivs.

Vidare innefattar vårt stöd även successionsplanering, där vi hjälper er att säkerställa en smidig övergång av nyckelpositioner inom företaget. Genom att identifiera och utveckla potentiella ledare inom organisationen kan ni tryggt se fram emot en hållbar tillväxt och kontinuitet i ert företagande.

Eller Anpassat efter Just Er…

Varje företag har sina egna unika behov och utmaningar, därför erbjuder vi skräddarsydda HR-lösningar som passar precis er situation. Oavsett om ni behöver specifik kompetensutveckling, individanpassade workshops eller en skräddarsydd strategi för att möta era specifika HR-utmaningar, så är vi redo att lyssna och skapa en plan som passar just er.

Vår flexibilitet och anpassningsförmåga gör oss till en pålitlig partner som arbetar i linje med er företagskultur och affärsstrategi. Vi är här för att göra HR-processerna enkla och effektiva för er, oavsett vilka utmaningar ni står inför.

Varför Välja Maxkompetens som er HR-Partner?

Med Maxkompetens som er HR-partner kan ni tryggt fokusera på er kärnverksamhet, medan vi tar hand om era HR-behov och skapar en hållbar grund för er företagsframgång. Läs gärna mer om hur vi bland annat hjälpt Feralco Nordic med en omfattande kartläggning av kommande pensioner, hur vi bistått Åhus Beach med extra stöttning och expertis eller hur vi hjälpte Orthex Group i introduktionen av en ny medarbetare samtidigt som det dagliga HR-arbetet uppehölls.

Kundvärde

Vi sätter alltid er som kund i fokus. Genom att vara er HR-partner strävar vi efter att leverera högt kundvärde genom att förstå era unika behov och mål. Vi är övertygade om att varje framgångsrik affärsrelation bygger på ömsesidig respekt, förtroende och engagemang. Vårt mål är att vara mer än bara en leverantör – vi vill vara er långsiktiga partner som aktivt bidrar till er framgång.

Fördelar

Expertis: Med erfarenhet och kompetens inom HR och rekrytering erbjuder vi expertis och insikter som stärker er företagsstruktur och tillväxt.

Skräddarsydda Lösningar: Våra skräddarsydda HR-lösningar är utformade för att passa era unika behov, vilket ger er flexibilitet och precision i varje steg.

Engagemang: Vi engagerar oss fullt ut i era mål och utmaningar, och vårt dedikerade team är redo att stödja er genom varje HR-relaterad process.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar