Maxkompetens - Ditt bemanningsbolag i Stockholm

Vi hjälper er med bemanning

Behöver ert företag hjälp med bemanning i Stockholm?

Maxkompetens har lång erfarenhet av bemanning och bemanningslösningar i Stockholm. På senaste tid ser vi att allt fler företag har ett behov av att bemanna sin verksamhet eller hyra in personal, det är en flexibel lösning som ger möjligheter för bolag att fortsätta växa och möta marknadens behov även i tider av ekonomisk oro. Det ska vara enkelt och prisvärt att hyra in kompetent personal när du behöver. Vi har lång erfarenhet av de svårigheter företag idag ställs inför och de krav som ni har. Låt vår mångåriga erfarenhet inom bemanning och outsourcing vara till er hjälp när ert bemanningsbehov uppstår. Vi är verksamma inom de flesta branscher så som IT Rekrytering, IT & Teknik, Försäljning & MarknadEkonomiHRIndustri & LogistikKundtjänstBygg & Fastighet. Våra konsultchefer och konsulter gör sitt bästa för att leverera över dina förväntningar – oavsett behov. Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp med bemanning av ett professionellt bemanningsföretag!

Fördelarna med ett auktoriserat bemanningsbolag

  • Kvalitetssäkring och professionalism
  • Flexibilitet och skalbarhet
  • Tillgång till expertis och nätverk
  • Kostnadseffektivitet
  • Fokus på kärnverksamheten
  • Snabbare rekryteringsprocess

 

Oavsett om det är tillfälliga eller permanenta bemanningslösningar är det avgörande att få rätt kompetens vid varje tillfälle. Det är av största vikt att konsultchefen hos bemanningsföretaget förstår kunden, ger optimal service och är lätt att samarbeta med. 

Vad är då viktigt för att kunna bemanna rätt? 

För att bemanningsuppdraget ska levereras med rätt konsult börjar samarbetet i att en av våra kompetenta konsultchefer besöker ditt företag. Det är viktigt att vi får en förståelse för dina och företagets bemanningsbehov. Kvalitet, flexibilitet och korta ledtider är vad Maxkompetens kunder uppskattar och värdesätter när vi hjälper till med bemanning.

Varför välja oss som bemanningsföretag?

Maxkompetens är en pålitlig och erfaren bemanningspartner med ett starkt engagemang för att hjälpa företag att hitta de bästa talangerna. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar varje företags unika behov.

Våra kunder beskriver oss som rekryteringsföretaget och bemanningsföretaget som är ”tillräckligt stor” för att nå ut till den breda massan av arbetssökande och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där du som kund och arbetssökande får extremt hög attention och där vi är snabbfotade nog att alltid följa de förändringar som sker.

När passar bemanning ditt företag?

Maxkompetens har fyra hundra konsulter runt om i landet och vi hjälper kunder med tillfälliga eller mer långsiktiga vakanser med bemanning och konsultlösningar av personal vid t.ex. arbetstoppar, organisationsförändringar, säsongsvariationer eller vid föräldraledighet. Vi tar hela arbetsgivaransvaret och arbetar tätt med uppföljning. Vi är auktoriserade via bemanningsföretagen, ABPU-10  och har alla kollektivavtal som behövs och vi vill att både ni och konsulterna ska vara nöjda. Fördelen med bemanning är att ni som kundföretag kan hyra in konsulten så länge ni behöver och det finns stor flexibilitet i samarbetet.  Många av våra kunder brukar även rekrytera över personen till ert företag enligt överenskommelse.

 

 

Hur fungerar bemanning i Stockholm?

Vi är vana att på kort tid hjälpa våra kunder med bemanning i Stockholm. Ofta uppstår behovet med kort varsel och majoriteten av våra bemanningsuppdrag tillsätts relativt snabbt. 

Tillsammans med er planerar vi bemanningsprocessen och fastställer en gemensam tidsplan och leveransplan. Det är viktigt för oss att vi redan i detta tidiga skede är överens om när vi ska utföra vad i processen och hur vi ska kommunicera. Vi är lyhörda inför era önskemål och upprättar bemanningsuppdraget tillsammans. Vi vet hur viktigt det är med rätt person på rätt plats och med vår långa erfarenhet av bemanning kan vi säkerställa detta i rätt tid.

Eftersom Maxkompetens har personalansvar och arbetsgivaransvar för konsulten lägger vi stor vikt vid att arbeta långsiktigt med våra konsulter utifrån uppföljning och arbetsmiljö. Vi är väldigt måna om våra anställda och deras utveckling vilket gör att vi har en tät dialog mellan Maxkompetens, den anställde och er som företag för att nå bästa resultat.

Var tillsätter vi lediga jobb?

Maxkompetens Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre. Vi har kontor i  Stockholm, Växjö, Kristianstad, Borås, Göteborg och Halmstad.

Vårt mål är att ha glada, nöjda och engagerade kunder!

Maxkompentens drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre. Det finns en skillnad mellan att ha ett jobb och att göra skillnad. Maxkompetens har gjort skillnad i våra medarbetares, kandidaters och kunders liv i över 20 år genom att göra det vi säger, hålla det vi lovar och visa respekt inför de stora utmaningar som vi alla möter.

Vi sätter alltid dig som kund i första hand och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi fokuserar på att göra hela rekryterings- och bemanningsprocessen enkel, pålitlig och tillgänglig.

Vårt sätt att göra skillnad – ”The way of Maxkompetens” -hanterar våra kandidater på bästa tänkbara sätt i hela rekryteringsprocessen och hjälper därmed våra kunder att lyckas med sina uppdrag. Vårt sätt, – ”The Way”, kvalitetssäkrar våra interna processer och hjälper våra medarbetare att alltid agera och prioritera rätt för att i slutändan göra skillnad.

Kontakta oss så hjälper vi er med bemanning i Stockholm.

Här finns vi:

Hantverkargatan 25, 112 21 Stockholm

Hitta oss på Google Maps

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar