Industri

Rekrytering inom Industri

Bemanningsföretag inom Industri?

Maxkompetens bemannar och rekryterar inom branscherna metall, skogsindustri till teknik och livsmedel så är industri en bred sektor. Maxkompetens har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom industri och produktion. Vi vet att det är under arbetstopparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat.

Maxkompetens har industriuppdrag i hela landet, och vi finns på orter som StockholmVäxjöKristianstadBoråsGöteborg och Halmstad. Vi hjälper er med rekrytering och bemanning av tex.  produktionschefmontörer, inköpare, CNC-operatörer, Maskinoperatör, Svetsare, Elektronikmontör, Processoperatör. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er!

Rekryteringsföretag inom industri?

Maxkompetens bemannar många industrikunder med montörer som snabbt sätter sig in i er produktionslina, system och rutiner. Våra konsulter har ofta erfarenhet som maskinoperatör, fabriksmontör, fordonsmontör, VVS-montör eller däckmontör. Att arbeta som montör innebär många varierade arbetsuppgifter, både fysiskt och kräver en hel tekniska kunskaper. Många av våra montörer har en gymnasial utbildning med inriktning mot industri och teknik. Dock är specialiserad utbildning inget krav utan intresse, engagemang och rätt inställning brukar man komma långt med.

Behöver du hyra in industripersonal?

Bemanning har blivit mer och mer populärt och fler företag har sett ett behov av att bemanna sin produktion med hjälp av bemanningsföretag. Maxkompetens hjälper dig som kund och ni får en expert som kan sitt område och du slipper riskerna vad en anställning kan innebära. Dessutom betalar du endast för de faktiska timmarna ni hyr. Ni kommer ha en dedikerad konsultchef från Maxkompetens som hjälper till med schemaläggning, coachning och introduktioner av de montörer som arbetar på ert företag.

Maxkompetens har lång erfarenhet av rekrytering av såväl studenter som heltidspersonal. Vare sig du söker en studentpool för att täcka upp vid produktionstoppar, semestrar eller sjukfrånvaro eller långsiktig personal på heltid så kan vi på Maxkompetens hjälpa dig. Våra konsulter och kandidater har tidigare av montering och produktion, när vi hjälper ert företag med rekrytering.

Bemanningspool av industripersonal?

Maxkompetens konsulter och industriarbetare är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Vill du ha en dedikerad bemanningspool som ger flexibilitet och maximal effektivitet, där ni som kund endast betalar per timme? Vi bygger upp bemanningspoolen efter ert behov och vi hjälps åt att utbilda och coacha industripersonal. Snabbhet, flexibilitet och kvalitet är några av ledorden som våra kunder uppskattar vid bemanningsuppdrag av tex. montörer eller industriarbetare.

Hyr-rekrytering av montörer?

Kärt barn har många namn, hyr-rekrytering eller hyr först och rekrytera sen är precis vad det låter som. Ni hyr in en konsult via Maxkompetens enligt överenskommelse och ni har möjlighet att rekrytera över personen efter periodens slut. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som arbetsgivare att testa personens kvalifikationer i praktiken. Du får möjlighet att prova dina framtida anställda helt riskfritt. Om personen har överträffat era förväntningar har ni möjlighet att rekrytera över personen tidigare, det kallar vi hyr-köp.

Vad betyder GFL?

Maxkompetens är anslutna till Almega, bemanningsföretagens branschförbund och vi följer gällande kollektivavtal som omfattas av avtalsenliga villkor gällande lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension, sjukfrånvaro mm. Maxkompetens anställda (konsulten) får en ”GFL-lön” – genomsnittligt förtjänstläge och är inskrivit i kollektivavtalet mellan kompetensföretag och LO. Konsulten ni hyr in via ett bemanningsföretag ska ha en ”likvärdig/snittlön” med den jämförbara grupp/anställda som utför samma typ av arbetsuppgifter på er arbetsplats. Vill du läsa mer om GFL klicka här

Vi är ett bemanningsföretag som värnar om arbetsmiljön

Maxkompetens har en framarbetad arbetsmiljöpolicy som beskriver hur arbetsförhållandena i Maxkompetens verksamhet ska vara för att ohälsa och olycksfall ska förebyggas och en tillfredsställande arbetsmiljö uppnås. Med arbetsmiljö syftas både den psykosociala samt den fysiska miljön för våra anställda.

Söker du rekryteringsföretag inom Industri?

På Maxkompetens är vi vana att rekrytera för tjänster inom industri och produktion och jobbar med kunder inom ett stort verksamhetsspann. Vi arbetar med Värdegrundsbaserad bemanning och rekrytering, vilket innefattar kvalitetsprocesser och ett arbete där vi lägger stort fokus vid personligheten hos våra kandidater och konsulter, för att hitta den bästa matchningen mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring ditt företag, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och era olika befattningar, desto bättre konsulter kan vi bemanna er verksamhet med.

Maxkompetens – ditt lokala rekryteringsföretag

Vi startade 2003 i Växjö och vi har idag drygt 200 kunder med varierande behov och jobbar med personalförsörjningslösningar, främst bemanning och rekrytering. Vår geografiska utbredning sträcker sig över hela Sverige, med kontor i Stockholm, Växjö, Borås, Halmstad och Kristianstad. För att leverera det bästa kundvärdet är vår kundstrategi att både rikta in oss på volymuppdrag till kunder med flexibla behov såväl som specialisttjänster inom de branscher vi verkar. Vi är internt cirka trettio anställda i roller som rekryterare, bemanningsansvarig, kontorschef, konsultchef, säljare, affärsutvecklare och internfunktioner som ekonomi m.m.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar