Industri

Rekrytering av industripersonal

Maxkompetens – Din personliga HR-partner inom Industri!

Rekrytering, bemanning och HR-stöd sedan 2003

Sedan vår resa startade år 2003 har vi på Maxkompetens framgångsrikt hjälpt våra kunder inom industri med såväl rekryteringar som bemanningslösningar. Vi är idag etablerade med kontor i StockholmVäxjöKristianstadHalmstad och Borås, och hjälper företag över hela Sverige; från Skåne till Norrland. Vi är övertygade om att vi snabbt och personligt kan stödja ert företag när ni behöver en pålitlig HR-partner!

Specialisering inom Industrirekrytering

Nyckelpositioner för Er Framgång

Oavsett om du söker sågverksoperatör, svetsare, automationsspecialist eller linjechef så hjälper vi dig gärna. Vi har gedigen erfarenhet och har rekryterat såväl chefspositioner som studentpooler för att underlätta vid produktionstoppar och semestrar. Vi kan bland annat hjälpa dig att hitta:

  • Produktionschef: Ledare som driver er produktionslinje effektivt.
  • Lagerarbetare: Pålitlig och hårt arbetande personal för ert lager.
  • Montörer: Skickliga montörer som bidrar till kvalitet och effektivitet.
  • Inköpare: Experter som optimerar er leveranskedja.

Vår Värdegrundsbaserade Rekryteringsprocess

Säkerställande av Rätt Kompetens

Vår rekryteringsprocess är omfattande och skräddarsydd för att säkerställa att vi hittar den perfekta kandidaten för er organisation. Från behovsanalys och kravprofil till intensiv search och headhunting, följer vi en noggrant planerad process. Vi prioriterar personlig kontakt och uppföljning för att garantera att både arbetsgivare och arbetssökande är nöjda med resultatet.

Varför Välja Maxkompetens för Industrirekrytering?

Branschkunskap, Nätverk och Engagemang

Att välja Maxkompetens innebär att ni får en partner som förstår industrisektorns unika utmaningar och krav. Vår kombination av branschkunskap, omfattande nätverk och engagerat tillvägagångssätt säkerställer att ni hittar rätt kandidater som bidrar till er verksamhets framgång och tillväxt.

Storlek, Snabbhet och Personlig Relation

Att välja Maxkompetens innebär att ni får en partner som är både tillräckligt stor för att nå ut till en bred pool av talanger och tillräckligt liten för att bibehålla en personlig relation. Vi är snabbfotade och anpassar oss efter marknadens förändringar, samtidigt som vi alltid håller hög kvalitet och uppmärksamhet mot våra klienter och kandidater.

Engagerade Medarbetare – Människan i Centrum

Våra engagerade och kompetenta medarbetare sätter människan i centrum för hållbara matchningar. Vi skapar optimala förutsättningar för långvariga och givande relationer mellan arbetsgivare och medarbetare. Du hittar mer information och kontaktuppgifter till våra kompetenta medarbetare här.

Maxkompetens Way – En symbol för kvalitet och engagemang

Med ”The Way of Maxkompetens” som vår ledstjärna, lever vi upp till vårt löfte om högsta kvalitet och pålitlighet i allt vi gör. Vårt engagemang genomsyrar varje steg i rekryteringsprocessen, från första kontakt till långsiktig uppföljning.

Maxkompetens – Din bro mellan talang och industri

Hos Maxkompetens blir varje rekrytering en resa mot framgång. Vår expertis inom industrisektorn, kombinerat med en personlig touch, gör oss till det självklara valet för dina rekryteringsbehov.

Ta inte vårt ord för det – låt våra kunder berätta!

Vi har kunder från en bredd av olika industrier och sätter dig gärna i kontakt med någon av dem för att låta dem ge dig sin unika erfarenhet av att arbeta med oss. Du kan också ta del av våra kundcase, bland annat det med Orthex Group i Tingsryd där vi ger en unik inblick i hur vi, som HR-partner, arbetar nära bolaget och bistår med hela vårt tjänsteutbud. Läs mer här.

Välj Maxkompetens som er rekryteringspartner inom industri, och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik och hållbar framtid för er organisation.

Välkommen till en värld av skräddarsydd och passionerad industrirekrytering – Välkommen till Maxkompetens!

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar