Marknadsassistent

Behöver du rekrytera en marknadsassistent?

Rekrytera eller hyra marknadsassistent?

Maxkompetens har rekryterat marknadsassistenter, marknadskoordinator och copywriters sedan 2003. Vi är ett rekrytering- och bemanningsföretag som hjälpt marknadsavdelningar med både rekrytering och bemanning runt om i Sverige. Vi vet att marknadsassistentens har en central roll i marknadsteamet och önskemålen kan vara många för att hitta en spindel i nätet, en doer, kreatör, allkonstnär, strukturell person, organisatör och en fena på olika kreativa system som Adobe eller Indesign. Lugn, vi hjälper er med nästa rekrytering eller hyr-rekrytering av marknadsassistent, bara kontakta oss!

Rekrytera junior eller senior marknadsassistent?

Maxkompetens är ett rekryteringsföretag med lång erfarenhet att rekrytera marknadsassistenter till stora som mindre marknadsavdelningar. Vi arbetar med värdegrundsbaserad rekrytering för att bli så träffsäkra som möjligt i vårt urval av kandidater. Detta innebär att vi matchar kandidaternas personliga egenskaper och kompetens mot kundföretagets team och ledarskap. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag eller bemanningsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring ert företag, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering eller bemanning. Ju bättre vi känner till er som företag och olika befattningar, desto bättre kandidater kan vi presentera till rollen som marknadsassistent.

Vad gör en marknadsassistent?

I rollen som marknadsassistent kan arbetsuppgifterna variera otroligt mycket beroende på företag och storlek på marknadsavdelningen. Självklart är marknadsassistentens uppgift att arbeta med företagets produkter och tjänster mot slutkund i någon form. Under senaste årens är det stort fokus på E-handel kopplat till webben och hemsidor. Det ka vara att marknadsassistenten ansvarar för produktinformation som visas på hemsidan, det kan vara allt från olika färgval, till olika mått. Intern eller extern kommunikation, tillexempel att skapa nyhetsbrev till framtagande av olika marknadsmaterial. En marknadsassistent arbetar ofta i projektform vilket för att arbetet är varierande, tillexempel vid lansering av nya produkter och tjänster. Många av våra kunder ställer kravet att en marknadsassistent är kreativ, kunna formulera sig i text utifrån företagets tonalitet och övriga riktlinjer. En marknadsassistent ska även ha erfarenhet av att arbeta i olika dataprogram som tillexempel Adobe Photosop.

Välj rätt rekryteringsbolag!

Våra kunder beskriver oss som rekryteringsföretaget och bemanningsföretaget som är ”tillräckligt stor” för att nå ut till den breda massan av marknadsassistenter, marknadskoordinator och copywriters och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där ni som kund får extremt hög attention och där vi är snabbfotade nog att alltid följa de förändringar som sker hos er, hastigt uppkomna behov men också proaktivt möta de förändringar som övergripande sker på arbetsmarknaden. Rekrytering av marknadsassistent ska ske efter era villkor och därför jobbar vi med flexibilitet och kommunikation som ledord när vi rekryterar marknadsassistenter.

Hyr in en marknadsassistent

Maxkompetens bemannar och hyr ut marknadsassistenter till marknadsavdelningar i hela Sverige. Flexibla konsulter som med kort varsel kan komma in och arbeta som marknadsassistent, marknadskoordinator eller copywriter. Oavsett storlek på er marknadsavdelning bli företag ofta sårbara vid personalförändringar som sjukskrivning, föräldraledighet eller arbetstoppar vid uppköp och sammanslagningar. Vi hjälper företag att hyra in marknadsassistenter och eller hyr-rekrytering av marknadskoordinator eller seniora projektledare med marknadsbakgrund.

Bemanning eller Hyr-rekrytering av marknadsassistent?

Maxkompetens är ett bemanningsföretag som erbjuder hyr-rekrytering av marknadsassistenter. Hyr först och rekrytera sen är precis vad det låter som. Ni hyr in en marknadsassistent eller marknadskoordinator via Maxkompetens enligt överenskommelse och ni har möjlighet att rekrytera över personen efter periodens slut. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som marknadschef att testa personens kvalifikationer i praktiken. Du får möjlighet att prova dina framtida anställda helt riskfritt. Om personen har överträffat era förväntningar har ni möjlighet att rekrytera över personen tidigare, det kallar vi hyr-köp. Ert företag kanske inte vet hur framtiden kommer se ut eller hur länge ni har behov av bemanning? Inga problem, det är en flexibel konsultlösning och ni hyr marknadsassistenten så länge ni behöver!

Hur attraherar och rekryterar vi marknadsassistenter?

Vi är väldigt mån om att få en långsiktig relation med alla människor som är i kontakt med Maxkompetens. Enligt vår bemannings-och rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid att skapa en god första kontakt och under hela processen från anställning till uppföljning. Vi genomför uppföljningar med både våra marknadsassistent konsulter och rekryterade kandidater för att säkerställa kvalitet. Detta är något som stärker vårt varumärke och sprider sig mun till mun. Vi visar stor uppskattning till våra kandidater, ett exempel är att vi skickar blommor till kundföretagen aviserat till den nyanställde på första arbetsdagen. När det kommer till våra anställda konsulter inom marknad genomför vi afterwork och olika aktiviteter vilket stärker både vår relation och varumärke. Vi utser månadens konsult och förstärker goda arbetsinsatser.

Maxkomptens som bemanningsföretag har ett gediget friskvårdsprogram och uppmanar alla anställda till fysisk aktivitet och vi genomför regelbundna tävlingar för att trigga de anställda till god hälsa. Att stärka Maxkompetens varumärke bygger på kvalitet och långsiktigt arbete, det ger oss fler nöjda kunder, anställda och kandidater. Många av de kandidater vi rekryterat till våra uppdragsgivare har växt med företagen och avancerat till mellanchefsledet vilket ger oss en stark position för framtiden. Likaså är vi top of mind då vi har en stark lokal anknytning där kandidaterna kan förvänta sig bra service baserat på tidigare erfarenheter i nästa rekrytering av marknadsassistent.

Headhunting och rekrytering av marknadschef

Utöver rekrytering och bemanning av juniora och midlevel roller till marknadsavdelningar utför vi även exekutive rekrytering av Marknadschefer, Marketing Manager, Digital Marketing Manager, Marketing Communications Manager, Communications Director, Head of Marketing eller Digital chef

På alla våra fem kontor i Sverige har vi seniora rekryterare med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Rekryteringskonsulten hjälper er att rekrytera marknadschef och vi samlar in information om nyckelkompetenser (sökord/keywords), företagsnamn, konkurrenter, tips på kandidater etc. Vi har mycket information från tidigare rekryteringsuppdrag, liknande jobbannonser, information på ert företags hemsida, företag i samma bransch i syfte att hitta relevanta sökord och uspar till dig som kund. Vid en exekutive rekrytering av marknadschef utgår vi ifrån förstahandskontakter på Linkedin, tips från deras nätverk när vi rekryterar seniora marknadschefer eller projektledare. I nästa steg gör vi ett bredare sök-urval på Linkedin med olika sökkriterier som stämmer in på er nästa marknadschef tex. Titlar, Geografi, keywords, företag, kompetenser osv. Vi kontaktar potentiella marknadschefer genom att skicka meddelande och kontaktförfrågan med införsäljningstext och varför vi vill få vidare kontakt per telefon. Vi gör en utförlig personlig presentation, Införsäljning av kundföretag och aktuell roll och skapar oss en förståelse för er kandidatens behov, kompetenser och intresse för rollen som marknadschef. Vi förtydligar och besvarar frågor kring rollen (T.ex. lön, ansvar, osv.). Om kandidaten är intresserad och lämplig för rollen som marknadschef bokar vi in en djupintervju och följer vår fortsatta rekryteringsprocess enligt överenskommelse med er som kund.

Hyr in eller rekrytera marknadsassistenter i hela Sverige

Vi vet att det händer otroligt mycket inom marknad och e-handel och vårt digitala beteende har förändrats på väldigt kort tid. Maxkompetens har sedan 2003 rekryterat och bemannat hundratals personer till olika marknadsavdelningar och vi har kontor i Stockholm, Växjö, Borås & Göteborg, Halmstad och Kristianstad. Vi är rikstäckande och har flera kunder som vi rekryterar till på fler än en ort. Vi har ett brett nätverk av kandidater i respektive län och vi anpassar vårt arbetssätt och erbjudande utifrån det den lokala marknaden.

Exempel på roller som Maxkompetens rekryterar:  Marketing Manager, Digital Marketing Manager, Marketing Communications Manager, Communications Director, Head of Marketing, Digital chef, Webbredaktör, Web Editor, Digital copywriter, Content Manager, Content Editor, SEO-specialist, Content Marketing-redaktör, Contentansvarig, Inbound Marketing Specialist, Redaktör, Digital Redaktör, Marknadskommunikatör, Digital kommunikatör, Marketing Communication Specialist, marknadsassistent, markandskoordinator.

Rekrytering med Maxkompetens

Maxkompetens är ett rikstäckande rekryteringsföretag som tillsatt hundratals rekryteringar runt om i Sverige. Vi har lång erfarenhet av värdegrundsbaserad rekrytering och vi har tillsatt positioner inom flera kompetensområden och branscher sedan 2003,  IT Rekrytering, IT & Teknik, Försäljning & Marknad, Ekonomi, HR, Industri & Logistik, Kundtjänst, Bygg & Fastighet, Chefsrekrytering.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar