Bemanning i Halmstad med Maxkompetens

Vi hjälper er med bemanning

Behöver ert företag hjälp med bemanning i Halmstad?

Maxkompetens har lång erfarenhet av bemanning och bemanningslösningar i Halmstad. Fler företag har sett ett behov av att bemanna sin verksamhet eller hyra in personal. Det ska vara enkelt och prisvärt att hyra in kompetent personal när du behöver. Vi är verksamma inom de flesta branscher så som IT Rekrytering, IT & Teknik, Försäljning & MarknadEkonomiHRIndustri & LogistikKundtjänstBygg & Fastighet. Våra konsultchefer och konsulter gör sitt bästa för att leverera över dina förväntningar – oavsett behov. Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp med bemanning av ett professionellt bemanningsföretag!

Välj rätt bemanningsföretag

Vid tillfälliga eller permanenta bemanningslösningar är det avgörande att få rätt kompetens vid varje tillfälle. Det är av största vikt att konsultchefen hos bemanningsföretaget förstår kunden, ger optimal service och är lätt att samarbeta med. Vad är då viktigt för att kunna bemanna rätt? Bemanningsuppdraget ska levereras med rätt konsult av en kompetent konsultchef som förstår dina och företagets bemanningsbehov. Kvalitet, flexibilitet och korta ledtider är vad Maxkompetens kunder uppskattar och värdesätter när vi hjälper till med bemanning.

När passar bemanning ditt företag?

Maxkompetens har fyra hundra konsulter runt om i landet och vi hjälper kunder med tillfälliga eller mer långsiktiga vakanser med bemanning och konsultlösningar av personal vid t.ex. arbetstoppar, organisationsförändringar, säsongsvariationer eller vid föräldraledighet. Vi tar hela arbetsgivaransvaret och arbetar tätt med uppföljning. Vi är auktoriserade via bemanningsföretagen, ABPU-10  och har alla kollektivavtal som behövs och vi vill att både ni och konsulterna ska vara nöjda. Fördelen med bemanning är att ni som kundföretag kan hyra in konsulten så länge ni behöver och det finns stor flexibilitet i samarbetet.  Många av våra kunder brukar även rekrytera över personen till ert företag enligt överenskommelse.

 

 

Hur fungerar en bemanningsprocess i Halmstad?

I bemanningsprocessen i Halmstad arbetar Maxkompetens tätt ihop med kunder för att skräddarsy en tids- och leveransplan baserad på era behov, och med vårt personliga och arbetsgivaransvar säkerställer vi en god arbetsmiljö och utveckling för konsulter. Snabba tillsättningar sker genom vårt etablerade nätverk och en grundlig tolvstegsprocess som täcker allt från kravprofilering till uppföljning, stärkt av personlighetstestning med TalentQ och Assesio för att försäkra att rätt person placeras på rätt plats.

Var tillsätter vi lediga jobb?

Maxkompetens har idag en egen kandidatdatabas som består av tusentals kandidater. Genom att få ökad kontroll över personer som tidigare varit i kontakt med Maxkompetens kan vi matcha hela kandidatbasen mot alla lediga jobb och rekryteraren får förslag på passande kandidater genom ett knapptryck. En stor del av våra kandidater har vi redan kontakt med och kan därmed snabbt växla upp rekryteringsprocessen och presentera relevanta kandidater för dig som söker rekryteringsföretag som finns på orter som Stockholm, Växjö, Kristianstad, Borås, Göteborg och Halmstad. Vi har uppdrag över hela landet och den geografiska spridningen varierar utifrån våra kunder behov.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar