VA-ingenjör

Vi hjälper dig med rekrytering av VA-ingenjörer

Behöver ditt företag rekrytera en VA-ingenjör?

Söker din verksamhet drivna ingenjörer med ett effektivt arbetssätt och miljömedvetet fokus?

Rekrytering av VA-ingenjör

Maxkompetens i är ett rekryteringsbolag med lång erfarenhet att rekrytera olika typer av ingenjörer. Vi vet att långsiktigt hållbar samhällsutveckling är grunden för framgång. Vi ser hur verksamheter som Vatten och avlopp samt Avfallshantering står inför strategiskt viktiga investeringar samtidigt som branscherna möter ny lagstiftning som påverkar hur verksamheterna ska bedrivas. 

Vi rekryterar kontinuerligt positiva och engagerade VA-ingenjörer. När ditt bolag behöver fler som tycker att miljön är viktig och som kan hjälpa er att bli ännu bättre, effektivare och miljövänligare finns vi här för att hjälpa till. Maxkompetens är specialister på bemanning och rekrytering inom VA-teknik. Vi hjälper över 200 företag att rekrytera de mest lämpade VA-ingenjörerna runt om i Sverige. 

Det är stor kompetensbrist inom flera branscher och vi vet utmaningen att rekrytera personal inom VA-teknik, vatten- och miljöteknik. Konkurrensen om de bästa kandidaterna är stenhård och tack vare vårt nätverk och gedigna search-metodik hjälper vi ert företag att rekrytera er nästa VA-ingenjör. Vi säkerställer er framtida kompetensförsörjning genom en väl förankrad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Är du i behov av att rekrytera VA-ingenjörer? Då är du välkommen att kontakta oss!

Vilken typ av VA-ingenjör behöver ditt företag?

Med gedigen erfarenhet av rekrytering i av kvalificerade ingenjörer hjälper vi dig anställa medarbetare för att arbeta med VA-tekniska frågeställningar så som allmänna utredningar, projekt och åtgärder avseende spill-, dag- och vattenledningsnätet. Oavsett om du söker en medarbetare med vana att bedriva utredningsarbete samt att driva projekt, som har tidigare erfarenhet av byggledning och är utbildad projektledare eller om du vill rekrytera en VA-ingenjör som nyligen tagit examen från högskola inom vatten- och miljöteknik eller VA-teknik så hjälper vi dig. Vi har anställda konsulter och träffar kandidater av såväl senior som junior profil. 

Vi är ditt rekryteringsbolag

Flera företag har sett ett behov av att förstärka sin verksamhet genom bemanning och rekrytering. Det ska vara enkelt och prisvärt att hyra in eller anställa VA-ingenjörer när man behöver, därför kan Maxkompetens i hjälpa ert företag.  När du ska bemanna eller rekrytera till din verksamhet har du en dedikerad rekryteringskonsult som hjälper er, som tillsammans med er tar fram de mest lämpade VA-teknikerna. Vi har själva lång erfarenhet kandidatmarkand och de svårigheter företag idag ställs inför och de krav som ni har. Vi och våra konsulter gör vårt bästa för att leverera över era förväntningar – oavsett behov av VA-ingenjör.

Välj rätt rekryteringsbolag

Våra kunder beskriver oss som rekryteringsföretaget som är ”tillräckligt stor” för att nå ut till den breda massan av arbetssökande och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där ni som kund får extremt hög attention och där vi är snabbfotade nog att alltid följa de förändringar som sker hos er, hastigt uppkomna behov men också proaktivt möta de förändringar som övergripande sker på arbetsmarknaden. Rekrytering ska ske efter era villkor och därför jobbar vi med flexibilitet och kommunikation som ledord.

Hur säkerställs rätt VA-ingenjör vid rekrytering?

För att bli så träffsäkra som möjligt i vårt urval av ingenjörer arbetar vi med värdegrundsbaserad rekrytering. Detta innebär att vi matchar kandidaternas personliga egenskaper och kompetens mot kundföretagets team och ledarskap. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring företaget, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och olika befattningar, desto bättre VA-ingenjörer kan vi presentera.

Beroende vilken typ av företag ni är i bör ni fundera om ni kräver en mer erfaren VA-ingenjör, med gedigen erfarenhet av projektledning och utredningsarbete, eller om du behöver en mer junior tekniker som snarare ska förstärka en befintlig arbetsgrupp. Rekryteringskonsulten hjälper er under kravspecifikationen och uppstarten att ringa in dessa områden och hur vi tillsammans ska lyckas med er nästa rekrytering av VA-ingenjör.    

Hur fungerar vår rekryteringsprocess?

När vi rekryterar en VA-ingenjör planerar vi rekryteringsprocessen i detalj och fastställer en gemensam tidsplan, aktivitetsplan och kommunikationsplan. Det är viktigt för oss att vi redan i detta tidiga skede är överens om när vi vill utföra vad i processen och hur vi ska kommunicera. Vi är lyhörda inför era önskemål och upprättar rekryteringsuppdraget tillsammans. Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt ingenjör inom VA-teknik och med vår effektiva rekryteringsprocess kan vi säkerställa detta.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete erbjuder vi förstklassiga screeningtester där vi fokuserar på de kompetenser du behöver. Genom att till exempel titta på projektledning, analytisk förmåga och innovation kan vi hitta ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just din organisation.

När vi hjälper dig som kund med bemanning eller rekrytering av VA-ingenjör ser vi alltid till att hitta just den kompetens ni behöver och att personen även matchar ert företagskultur och era mål. Våra rekryterare har lång erfarenhet av att hitta och attrahera kandidater vars talang och engagemang reflekterar och möter ditt företags behov på bästa sätt. 

Vad betyder värdegrundsbaserad rekrytering?

Vi arbetar med Värdegrundsbaserad rekrytering och bemanning, vilket innefattar kvalitetsprocesser och ett arbete där vi lägger stort fokus vid personligheten hos våra kandidater, för att hitta den bästa matchningen mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring ditt företaget, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och olika befattningar, desto bättre kandidater kan vi presentera.   

Vi arbetar med strukturerade intervjuer där samtliga kandidater som VA-ingenjör får samma grundfrågor – en förutsättning för att kandidaterna mer objektivt ska kunna jämföras med varandra. Stor vikt läggs vid att bedöma kandidaternas kapacitet och förväntade beteende. Genom att klargöra tidigare prestationer och beteende ökar sannolikheten att göra en korrekt bedömning om kommande arbetsinsatser och beteende. 

Tjänstens kravprofil och befattningsbeskrivning ligger självklart till grund för den bedömning som görs av den intervjuade kandidaten.

Som kund har du alltid en kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar