Lagerarbetare

Vi hjälper er med rekrytering av lagerarbetare

Rekrytering inom lager och logistik

E-handeln växer för varje år, fler paket skickas och företagens centrallager blir allt större. Är ditt lager ett utav dem? Behöver du stärka upp personalstyrkan och anställa lagermedarbetare som hjälper dig att nå högt uppsatta mål med effektivitet, struktur och noggrannhet?

Maxkompetens hjälper ert företag med lagerpersonal när du behöver bemanna ditt lager. Vi har dagligen sedan 2003 rekryterat och bemannat de starkast lysande stjärnorna som plockar och packar dina orders med stor precision. Bemanning ska vara enkelt, tryggt och ta din verksamhet framåt. Är du i behov av att rekrytera lagerarbetare är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vilken typ av lagermedarbetare kan vi hjälpa er med?

Maxkompetens hjälper många lager och logistikkunder med orderplockare som snabbt sätter sig in i ert lager, system och rutiner. Våra konsulter plockar och packar med noggrannhet utifrån era nyckeltal. Terminalarbetare som hjälper till med in och utleveranser och den administration som tillkommer. Många av våra konsulter har tidigare erfarenhet av olika lagerhanteringssystem och om detta saknas hjälps vi åt vid en eventuell introduktion eller utbildning.

‍Fördelar med bemanning av lagerpersonal?

Bemanning har blivit mer och mer populärt och fler företag har sett ett behov av att bemanna sina lager med hjälp av bemanningsföretag. Du som kund får en expert som kan sitt område och du slipper riskerna en anställning kan innebära. Dessutom betalar du endast för de faktiska timmarna ni hyr. Ni kommer ha en dedikerad konsultchef från Maxkompetens som hjälper till med schemaläggning, coachning och introduktioner av de konsulter som arbetar på ert lager.

Maxkompetens har lång erfarenhet av bemanning av såväl studenter som heltidspersonal. Vare sig du söker en studentpool för att täcka upp vid produktionstoppar, semestrar eller högtider såsom Black Friday, Julshopping och säsongsrea eller långsiktig personal på heltid så kan vi på Maxkompetens hjälpa dig. Våra konsulter och kandidater har tidigare lagererfarenhet, packvana och truck-körkort.

Hitta rätt personal inom Industri och Logistik

Med allt från metall- och skogsindustri till teknik och livsmedel så är industri- och logistikbranschen en bred sektor. Maxkompetens långa erfarenhet av bemanning och rekrytering inom lager och logistik vet vi att det är under arbetstopparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat.  Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater och uppdaterar löpande våra konsultpooler för att kunna hantera snabba förfrågningar. Våra konsulter är vana att hoppa in och prestera högeffektivt.

På Maxkompetens anser vi att det är av största vikt att lära känna dig som kund och er organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Vi arbetar med Värdegrundsbaserad Rekrytering och Bemanning och som kund har du alltid en kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

Vad betyder GFL?

Maxkompetens är anslutna till Almega, bemanningsföretagens branschförbund och vi följer gällande kollektivavtal som omfattas av avtalsenliga villkor gällande lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension, sjukfrånvaro mm.

Maxkompetens anställda (konsulten) får en ”GFL-lön” – genomsnittligt förtjänstläge och är inskrivit i kollektivavtalet mellan kompetensföretag och LO. Konsulten ni hyr in via ett bemanningsföretag ska ha en ”likvärdig/snittlön” med den jämförbara grupp/anställda som utför samma typ av arbetsuppgifter på er arbetsplats. Vill du läsa mer om GFL klicka här

Har Maxkompetens konsulter truckkort?

Majoriteten av våra anställda har truckkort i de olika klasserna och saknas behörighet för vi en dialog kring utbildning beroende på vilka krav som ni ställer. De vanligaste truckarna som våra medarbetare kan hantera är orderplocktruckar, ledstapelstruckar och mindre motviktstruckar.

Bemanningspool av lagerpersonal?

Våra konsulter och lagerarbetare är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Vi hjälper ert företag för att täcka upp arbetstoppar, sjukfrånvaro och under semesterperioder. Vill du ha en dedikerad bemanningspoolen som ger flexibilitet och maximal effektivitet, där ni som kund endast betalar per timme? Vi bygger upp bemanningspoolen efter ert behov och vi hjälps åt att utbilda och coacha lagerpersonal. Snabbhet, flexibilitet och kvalitet är några av ledorden som våra kunder uppskattar vid bemanningsuppdrag av montörer.

Hur fungerar en bemanningsprocess?

Vi är vana att på kort tid hjälpa våra kunder med bemanning. Ofta uppstår behovet med kort varsel och majoriteten av våra bemanningsuppdrag tillsätts relativt snabbt. Vi börjar alltid med att leta i vårt nätverk och om vi kan hjälpa ert företag med befintliga konsulter. Vi uppskattar planering och har vi tid på oss arbetar Maxkompetens efter en tolvstegsprocess som genomsyras av hela bolaget oavsett ort och konsultchef; Kravprofil, intern planering, annonsering/nätverk, search, CV-urval, telefonintervju, personlig intervju, presentation till kund, intervju hos kund, referenstagning, anställning, uppföljning med kund och den anställde. För varje del av bemanningsprocessen finns ytterligare riktlinjer och rutiner hur vi ska arbeta med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att vara personliga, skapa förtroende och visa professionalism i alla delar av bemanningsprocessen.

Några av de rekryteringar och bemanningsuppdrag inom Industri och Logistik som vi hjälpt till med är: Produktionschef, Produktionsledare, CNC-operatör, Maskinoperatör, Svetsare, Elektronikmontör, Processoperatör, Lagerarbetare, Truckchaufför, Inköpschef, Logistikchef, Strategisk inköpare, Operativ inköpare, Inköpsassistent, Logistiker, Supply chain koordinator, Transportledare, Lagerchef och Teamledare.

Rekrytering med Maxkompetens

Maxkompetens är ett rikstäckande rekryteringsföretag som tillsatt hundratals rekryteringar runt om i Sverige. Vi har lång erfarenhet av värdegrundsbaserad rekrytering och vi har tillsatt positioner inom flera kompetensområden och branscher sedan 2003,  IT Rekrytering, IT & Teknik, Försäljning & Marknad, Ekonomi, HR, Industri & Logistik, Kundtjänst, Bygg & Fastighet, Chefsrekrytering.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar