Industri & Logistik

Bemanning och rekrytering inom Industri & Logistik

Industri & Logistik är inte vad det en gång var. Kanske är det rentav ett av de mest konkurrensutsatta områdena just nu.

E-handeln växer för varje år, fler paket skickas och företagens centrallager blir allt större. Topparna och dalarna är högre och det är stundtals väldigt svårt att planera sin bemanning.

Kommer robotar ta över arbetsuppgifterna inom lager, logistik och industri? 

Industri- och logistiksektorn är en bransch som genomgått radikala förändringar genom decennierna. Från maskinernas intåg till digitaliseringen som nu har gjort AI (Artificiell Intelligens) till en självklarhet. Utveckling, teknik och innovation går i en väldig hastighet, och mer förändringar lär komma vilket gör det viktigt att vara både flexibel och ha relevant kompetens på sin arbetsplats.

Vi hjälper dig hitta rätt personal till erat lager och produktion! 

På Maxkompetens är vi vana att rekrytera för tjänster inom lager & logistik och jobbar med kunder inom ett stort verksamhetsspann.

Vi arbetar med Värdegrundsbaserad Bemanning och rekrytering, vilket innefattar kvalitetsprocesser och ett arbete där vi lägger stort fokus vid personligheten hos våra kandidater, för att hitta den bästa matchningen mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring ditt företag, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och era olika befattningar, desto bättre kandidater kan vi presentera.     

Har du personalbehov och vill veta mer?

Kontakta oss direkt 

Såhär arbetar vi för att hitta rätt personal inom Industri och Logistik

Med allt från metall- och skogsindustri till teknik och livsmedel så är industri- och logistikbranschen en bred sektor.

Med vår långa erfarenhet av bemanning och rekrytering inom lager och logistik vet vi att det är under topparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat.  Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater och uppdaterar löpande våra konsultpooler för att kunna hantera snabba förfrågningar. Våra konsulter är vana att hoppa in och prestera högeffektivt.

På Maxkompetens anser vi att det är av största vikt att lära känna dig som kund och er organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Vi arbetar med Värdegrundsbaserad Rekrytering och Bemanning och som kund har du alltid en kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

Några av de arbetsområden vi gärna hjälper dig att bemanna eller rekrytera till inom Lager, Logistik och Industri är: Arbetsledning, Brevbäring, Lager, Logistik, Inköp, Orderplock, Planering, Reklamation, Spedition och Transport

Några av de rekryteringar och bemanningsuppdrag inom Industri och Logistik som vi hjälpt till med är: Produktionschef, Produktionsledare, CNC-operatör, Maskinoperatör, Svetsare, Elektronikmontör, Processoperatör, Lagerarbetare, Truckchaufför, Inköpschef, Logistikchef, Strategisk inköpare, Operativ inköpare, Inköpsassistent, Logistiker, Supply chain koordinator, Transportledare, Lagerchef och Teamledare

Maxkompetens finns i hela Sverige och kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom lager och logistik med kort varsel.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar