Rekrytera IT Support i Stockholm

Behöver ni hjälp med rekrytering av en ny stjärna inom IT Support till ert företag i Stockholm?

Vi hjälper er med er med rekrytering av IT Support i Stockholm

Rekrytera IT Support i Stockholm

Har ditt IT-företag växtvärk? Maxkompetens har hjälpt hundratals företag att rekrytera de mest lämpade IT-kandidaterna i Stockholm. Är det dags att förstärka personalstyrkan? Bredda kompetensutbudet med fler programspråk? Bara lugn, vi hjälper dig! Maxkompetens i Stockholm är specialister på bemanning och rekrytering inom IT. Vi erbjuder dig expertkunskap inom rekrytering och kompetens i särklass inom Data och IT. Det är stor kompetensbrist inom flera branscher och vi vet utmaningen att rekrytera systemutvecklare. Konkurrensen om de bästa kandidaterna är stenhård och tack vare vårt nätverk och gedigna search-metodik hjälper vi ert företag att rekrytera er nästa utvecklare. Vi säkerställer er framtida kompetensförsörjning genom en väl förankrad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Vilken typ av systemutvecklare behöver ditt företag?

Vårt kontor i Stockholm har gedigen erfarenhet av rekrytering av kvalificerade och såväl erfarna som juniora IT-profiler har vi på Maxkompetens bland annat tillsatt tjänster så som IT-chef, Systemutvecklare, .NET utvecklare, databasutvecklare, Webbutvecklare, Testledare, testare-QA, Arkitekter, systemförvaltare, projektledare, nätverksspecialist, tekniker m.m.

Vi har konsulter och träffar kandidater som kan delta i hela utvecklingsprocessen: analys, design, programmering, test och dokumentation av ditt system. Vi hjälper dig hitta konsulter och kandidater med kompetens inom C/C++, .NET, C#, JavaScript, HTML, PHP, Java, Python, Angular, React.JS med mera. Söker du frontend-utvecklare, backend-utvecklare eller fullstack-utvecklare?

Varför ta hjälp av rekryteringsbolag?

Flera företag har sett ett behov av att förstärka sin verksamhet genom bemanning och rekrytering. Det ska vara enkelt och prisvärt att hyra in eller anställa kompetent personal när man behöver. När du ska bemanna eller rekrytera din IT-avdelning i har du en dedikerad rekryteringskonsult som hjälper er. Vi har själva lång erfarenhet av de svårigheter företag idag ställs inför och de krav som ni har. Vi och våra konsulter gör vårt bästa för att leverera över era förväntningar – oavsett behov.

Att välja rätt rekryteringsbolag i Stockholm?

Våra kunder i Stockholm beskriver oss som rekryteringsföretaget som är ”tillräckligt stor” för att nå ut till den breda massan av arbetssökande och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där ni som kund får extremt hög attention och där vi är snabbfotade nog att alltid följa de förändringar som sker hos er, hastigt uppkomna behov men också proaktivt möta de förändringar som övergripande sker på arbetsmarknaden. Rekrytering ska ske efter era villkor och därför jobbar vi med flexibilitet och kommunikation som ledord.

Säkerställa rätt programmeringsspråk vid rekrytering?

För att bli så träffsäkra som möjligt i vårt urval av kandidater arbetar vi med värdegrundsbaserad rekrytering. Detta innebär att vi matchar kandidaternas personliga egenskaper och kompetens mot kundföretagets team och ledarskap. Vid uppstart av ett rekryteringsuppdrag skapar vi oss en helhetsbild kring företaget, kultur, värderingar, motivation och behov, för en lyckad rekrytering. Ju bättre vi känner till er som företag och olika befattningar, desto bättre kandidater kan vi presentera.

Räcker det? När vi rekryterar systemutvecklare är det såklart otroligt viktigt att veta vilken färdighet och erfarenhet personen har inom respektive programmeringsspråk. Vi låter alltid våra kunder utför arbetsprov för att skapa sig en uppfattning om vad systemutvecklaren kan, hur skriver hen koden och hur resonerar personen kring att lösa en förbestämd uppgift. Beroende vilken typ av företag ni är bör ni fundera om ni är i ett uppstartskede som kräver en systemutvecklare som vill och kan många nya tekniker eller om du behöver en programmerare som snarare ska förvalta och förbättra något befintligt system. Vilket kan kräva längre erfarenhet av ett visst programmeringsspråk. Rekryteringskonsulten hjälper er under kravspecifikationen och uppstarten att ringa in dessa områden och hur vi tillsammans ska lyckas med er nästa rekrytering av systemutvecklare.    

Hur fungerar vår rekryteringsprocess?

Tillsammans med er planerar vi rekryteringsprocessen i detalj och fastställer en gemensam tidsplan, aktivitetsplan och kommunikationsplan. Det är viktigt för oss att vi redan i detta tidiga skede är överens om när vi vill utföra vad i processen och hur vi ska kommunicera. Vi är lyhörda inför era önskemål och upprättar rekryteringsuppdraget tillsammans. Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt systemutvecklare och med vår effektiva rekryteringsprocess kan vi säkerställa detta.

Vad betyder kompetensbaserad rekrytering?

Att rekrytera strukturerat och kompetensbaserat handlar i stort om att kunna rekrytera efter kompetens utan att låta några andra ovidkommande faktorer påverka processen med målet att rekrytera den mest lämpade personen för tjänsten. För att göra det krävs objektivitet och vår utbildning och gedigna erfarenhet tillsammans med verktyg och mallar skapa de bästa förutsättningar för det kompetensbaserade perspektivet i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar med strukturerade intervjuer där samtliga kandidater får samma grundfrågor – en förutsättning för en kompetensbaserad intervju och att kandidaterna mer objektivt ska kunna jämföras med varandra. Stor vikt läggs vid att bedöma kandidaternas kapacitet och förväntade beteende. Genom att klargöra tidigare prestationer och beteende ökar sannolikheten att göra en korrekt bedömning om kommande arbetsinsatser och beteende. Tjänstens kravprofil och befattningsbeskrivning ligger självklart till grund för den bedömning som görs av den intervjuade kandidaten.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar