Möt det Engagerade Teamet på Maxkompetens!

Med över 20 års erfarenhet i branschen är Maxkompetens en pålitlig HR-partner för företag och arbetssökande. Vårt dedikerade team, spritt över fem kontor, är hjärtat och själen i Maxkompetens. Vi är inte bara experter inom bemannings- och rekryteringsområdet; vi är även individer med en mångsidig bakgrund som sträcker sig över olika branscher. Denna mångfald berikar vårt arbete och gör oss än mer kapabla att förstå och möta era specifika behov.

Vårt engagemang för att skapa meningsfulla arbetsrelationer och vår vilja att överträffa förväntningar gör oss unika. Var och en av oss har en passion för att hjälpa företag att hitta rätt talanger och att stödja individer i att forma sina karriärer.

Eftersom vi finns på fem olika orter ger vår närhet till er möjligheten att snabbt och personligen stödja ert företag. Använd filtreringsfunktionen för att hitta den medarbetare som bäst passar era behov på er specifika plats. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er och bidra till er framgångsrika resa!

Johan_wen
Johan Ahlgren
Försäljningschef
5dc14434dd0bd43f28f603c1_Christian-p-500
Christian Holm
Affärsutvecklare
Emilie_web
Emilie Määttä
Kundansvarig
Emma_web
Emma von Richthofen
Säljare
Anders_web
Anders Gustavsson
Kontorschef
therese_web2
Therese Hulte
Kontorschef, HR-konsult
5dad7362508f04748e048530_Jonas Lundegård-p-500
Jonas Lundegård
Kontorschef
Ida_web
Ida Svensson
Kontorschef
Ronny-web
Ronny Siggelin
TF Kontorschef
Linnea-web-t
Linnéa Gren​
Säljande Konsultchef
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar