Lediga jobb Västerås

Söker du nytt jobb i Västerås?

Maxkompetens i Västerås är ett Bemanning och rekryteringsföretag som hjälper personer till nytt jobb i arbetslivet. Genom värdegrundsbaserad rekrytering och bemanning matchar vi rätt kandidater till rätt lediga jobb. Vi är alltid intresserade av dig som vill ta nästa steg i din karriär oavsett vilken kompetens du besitter. Vi rekryterar och bemannar till företag som är verksamma inom flera branscher  IT RekryteringIT & TeknikFörsäljning & MarknadEkonomiHRIndustri & LogistikKundtjänstBygg & Fastighet.

Lediga jobb i Västerås?

Vi hjälper dagligen människor som antingen vill in på arbetsmarknaden oavsett om det är ditt första jobb eller om du är öppen för att byta jobb i framtiden. Vi rekommenderar dig som söker nytt jobb att börja jobbsökarprocessen genom att klicka in på lediga jobb Västerås. Där hittar du alla utannonserade tjänster som vi rekryterar och bemannar just nu. Hittar du inget passande jobb ska du kontakta oss och berätta mer om just dina jobbönskemål. Vi erbjuder olika typer av tjänster i våra kundsamarbeten som rekrytering, bemanning och hyr-rekrytering i Västerås med omnejd. Ta chansen att hitta ditt nästa lediga jobb Västerås!

Jobba som konsult i Västerås?

Maxkompetens är ett bemanningsföretag som erbjuder olika typer av bemanningslösningar till våra kunder i Västerås. Det innebär flera fördelar för dig som söker jobb och vill arbeta som konsult. Den största fördelen att jobba som konsult är möjlighet att prova olika typer av arbetsuppgifter, verksamhetsområden och samla på dig erfarenhet från olika företag. Bemanningsbranschen är ofta en språngbräda in i arbetslivet och vi kommer göra allt för att hitta ett ledigt jobb till dig i Västerås. Du kommer bli anställd av Maxkompetens och jobba som konsult hos ett eller flera av våra kundföretag. Ibland kan ett bemanningsuppdraget vara under en kortare tidsperiod och ibland tills vidare. En vanlig samarbetsform kallas hyr-rekrytering, det innebär att du blir anställd av Maxkompetens, du arbetar tex. sex månader (enligt ök) hos kundföretaget och därefter kan företaget välja att anställa dig.

Byta jobb Västerås?

Att utvecklas och utmana sig själv tycker vi är en självklarhet i jobbet. Om du vill ta nästa steg i din jobbkarriär kan vi hjälpa dig. Vi rekryterar många olika kompetenser i Västerås och i alla rekryteringsuppdrag arbetar vi med search och headhunting för att presentera det bästa urvalet för våra kunder. Rekryteraren börjar alltid att undersöka vilka personer och kompetenser som finns i ens egna nätverk och har du kontaktat oss sedan innan har vi en god förståelse vilken typ av lediga jobb du är intresserad av när ditt drömjobb dyker upp.

 

Arbeta som konsult hos Maxkompetens Västerås

Som anställd konsult välkomnas du med både respekt och förväntan hos våra kunder. Du representerar Maxkompetens i Västerås och förväntas att följa våra värderingar. Kreativiteten är motorn i vår verksamhet där hårda och mjuka värden möts. Ansvar, vi är pålitliga och lojala i alla led, vi gör det vi säger och lovar samt har etik och moral som ledstjärna i allt vi gör. Vi sätter stort värde på vår egen kompetens som vi med hjälp av engagemang och tydlighet använder för att bygga långsiktighet i alla våra relationer. Maxkompetens kommer inneha arbetsgivaransvar för dig och din lön betalas ut av oss, du får försäkring, pension, betald semester och friskvård (om du är heltidsanställd) och såklart en dedikerad konsultchef.

Om Maxkompetens

Vi arbetar med värdegrundsbaserad rekrytering och bemanning. Vi fokuserar mycket på företagskultur och lägger stor vikt vid personlighet och drivkrafter för bästa matchning. Genom vår värdegrundsanalys får vi en helhetsbild kring ert företag, kultur, värderingar, behov och mål. Allt för att hitta den mest lämpande kandidaten. Vi har kontor på fem orter i landet, Stockholm, Borås, Växjö, Halmstad och Kristianstad.

Våra kunder beskriver oss som rekryteringsföretaget som är ”tillräckligt stor” för att nå ut till den breda massan av arbetssökande och har resurserna för att lyckas hitta specialister/spjutspetsprofiler samt hantera större volymer, samtidigt som vi är ”tillräckligt små” för att bibehålla en personlig relation där ni som kund får extremt hög attention. Rekrytering ska ske efter era villkor och därför jobbar vi med flexibilitet och kommunikation som ledord.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar