Jobba som konsult?

Som anställd hos Maxkompetens får du en dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod.

Vi vill hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär.

Konsultchefens främsta uppgift är du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Konsultchefen är tillgänglig kring frågor rörande din anställning, löpande uppföljning. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Exempel på kontakt med din konsultchef är; lunch, fika, Afterwork, telefonavstämningar, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi är anslutna till Almega, bemanningsföretagens branschförbund och vi följer gällande kollektivavtal som omfattas av avtalsenliga villkor gällande lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension, sjukfrånvaro mm.

Arbeta som konsult på Maxkompetens?

Du får möjlighet att prova olika typer av arbetsuppgifter, verksamhetsområden och erfarenhet från olika företag. Bemanningsbranschen är ofta en språngbräda in i arbetslivet och vi kommer göra allt för att hitta ett passande uppdrag. Vi hjälper dig att utvecklas och gör du ditt bästa vill många av våra kundföretag rekrytera över dig enligt överenskommelse.

Vi hjälper cirka 300 företag runt om i landet med bemanning och konsultlösningar. En vanlig samarbetsform kallas hyr-rekrytering, det innebär att du blir anställd av Maxkompetens, du arbetar tex. sex månader (enligt ök) hos kundföretaget och därefter kan företaget välja att anställa dig. Både du och företaget får lära känna varandra innan, Win-win!

Uppdragsgivare som hyr in konsulter via Maxkompetens kan också vara tidsbegränsade, kunden behöver bemanna med rätt konsult och kompetens under en angiven period under tex, arbetstoppar, sjukfrånvaro, föräldraledighet och semesterperioder. Vi är alltid transparanta hur långt konsultuppdraget är, ofta vill våra kunder vill förlänga bemanningsuppdraget men det är inget vi kan garantera.

Som anställd konsult välkomnas du med både respekt och förväntan hos våra kunder. Du representerar Maxkompetens och förväntas att följa våra värderingar. Kreativiteten är motorn i vår verksamhet där hårda och mjuka värden möts. Ansvar, vi är pålitliga och lojala i alla led, vi gör det vi säger och lovar samt har etik och moral som ledstjärna i allt vi gör. Kompetens – vi sätter stort värde på vår egen kompetens som vi med hjälp av engagemang och tydlighet använder för att bygga långsiktighet i alla våra relationer.

Söker du lediga jobb via Maxkompetens?

Du som söker jobb via Maxkompetens ska alltid känna dig välkommen. Vi behandlar dig som kandidat och jobbsökande som om du vore vår nästa samarbetspartner. Tankesättet att alla vi träffar är en potentiell samarbetspart är djupt förankrad i vårt sätt att vara och arbeta. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att vi fokuserar på din kompetens och potential. Vi rekryterar fördomsfritt vilket innebär att din kompetens står i fokus. Frågor som ålder, kön eller bakgrund inte är relevant.

Alla kandidater vi träffar för intervju får alltid personlig kontakt via telefon för kommunikation av nästa steg i processen, oavsett om du går vidare eller inte. Du som arbetssökande ska alltid känns dig bekväm att ställa och få svar på dina frågor.

Vårt kandidatlöfte innebär att det ska vara attraherande och enkelt att söka jobb via Maxkompetens. Du som kandidat skall alltid veta var i rekryteringsprocessen du befinner dig och vi ska kontinuerligt följa upp hur du trivs hos våra kundföretag även efter att du blivit anställd.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar