Hyra receptionist Stockholm

Har ni behov av att hyra en receptionist i Stockholm?

Vi bemannar din reception eller kundtjänst

Bemanning av receptionist eller kundtjänst?

Vi är ett bemanningsföretag i Stockholm som vet vikten av att bemanna och rekrytera rätt kundservicepersonal. Företagets receptionist eller kundtjänst är varumärkets ansikte och röst utåt mot kunderna och vi bedöms allt oftare av våra kunder utifrån hur vi hanterar kundservice. Digitaliseringen har påverkbart kundservicebranschen och kunderna vill kommunicera i nya kanaler och få snabb respons vilket ställer krav på rätt typ av bemanning och kompetens i en kundservice. Därför är det av största vikt att bemanna kundtjänsten med professionella medarbetare. Genom att hyra personal till kundtjänst från oss på Maxkompetens, säkerställer du att dina kunder alltid blir bemötta av erfarna och hjälpsamma konsulter med känsla för kundkommunikation.

Hyra in receptionist Stockholm?

Maxkompetens i Stockholm är ett rekryteringsbolag som är specialister på bemanning och personbedömning av receptionister, kundtjänstpersonal och supportpersonal. En bemanningsprocess ska inte vara tidskrävande och en felbemanning kan vara mycket kostsam för ditt företag. Vi har hjälpt över 200 företag att bemanna receptionister och kundtjänstpersonal i Stockholm med lämpade kandidaterna. Konkurrensen om de bästa kandidaterna är stenhård och tack vare vårt nätverk hjälper vi ert företag att bemanna er kundtjänst i Stockholm och Mälardalen. Vi säkerställer er framtida kompetensförsörjning genom en väl förankrad och kvalitetssäkrad bemanningsprocess.

Vilken receptionist eller kundservice kan vi bemanna i Stockholm?

Maxkompetens i Stockholm hjälper företag inom alla sektorer med bemanning av kundtjänstmedarbetare, tex. Bank och finans, detaljhandel, försäkring, IT, fastighet, läkemedel för att nämna några. Vanliga kundtjänstroller vi bemannar våra kunder med är ofta kundtjänstmedarbetare, receptionist, callcenter agent, supportspecialister och andra roller inom backoffice. Den gemensamma nämnaren är mycket intern eller extern kontakt per telefon, mail, sociala medier eller chatt i support och kundtjänstfrågor. Vi hjälper både stora och mindre företag i Stockholm med bemanning av deras kundtjänst, antingen stora callcenter eller mindre supportfunktioner. Oavsett storlek är kvaliteten och effektiviteten det absolut viktigaste i en kundservice, att skapa ett mervärde för kunderna och hjälpa dom vidare. Ett toppklassigt kundbemötande är lika med en återkommande kund.

När passar bemanning av er reception?

Maxkompetens har fyra hundra konsulter runt om i landet och vi hjälper kunder med tillfälliga eller mer långsiktiga vakanser med bemanning och konsultlösningar av personal vid t.ex. arbetstoppar, organisationsförändringar, säsongsvariationer eller vid föräldraledighet. Vi tar hela arbetsgivaransvaret och arbetar tätt med uppföljning. Vi är auktoriserade via bemanningsföretagen, ABPU-10  och har alla kollektivavtal som behövs och vi vill att både ni och våra supporttekniker ska vara nöjda. Fördelen med bemanning är att ni som kundföretag kan hyra in konsulten så länge ni behöver och det finns stor flexibilitet i samarbetet.  Många av våra kunder brukar även bemanna över personen till ert företag enligt överenskommelse, detta kallas även hyr-rekrytering.

Hyr-rekrytering receptionist, hur fungerar det?

Det är inte komplicerat! Hyr-rekrytering eller hyr först och rekrytera sen är precis vad det låter som. Ni hyr in en receptionist via Maxkompetens enligt överenskommelse och ni har möjlighet att rekrytera över personen efter periodens slut. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som kontorschef eller kundtjänstchef att testa personens kvalifikationer i praktiken. Du får möjlighet att prova dina framtida anställda helt riskfritt. Om personen har överträffat era förväntningar har ni möjlighet att bemanna över personen tidigare, det kallar vi hyr-köp. Ert företag kanske inte vet hur framtiden kommer se ut eller hur länge ni har behov av bemanning? Inga problem, det är en flexibel konsultlösning och ni hyr in ekonomikonsulten så länge ni behöver!

Alla våra samarbeten bygger på ömsesidig respekt och tillit. Genom långsiktiga samarbeten tar vi ett helhetsansvar inom kompetensförsörjning utifrån kundens unika behov och utmaningar. Är du i behov av att hyra in personal till er kundtjänst?

Bemanningsprocess receptionist steg för steg?

Vi är vana att på kort tid i Stockholm hjälpa receptioner och kundserviceavdelningar med bemanning av medarbetare. Ofta uppstår behovet med kort varsel och majoriteten av våra bemanningsuppdrag tillsätts relativt snabbt. I de bästa världarna kan vi sätta oss ned och planera hur vi ska hjälpa er på lång sikt. Vi börjar alltid med att leta i vårt nätverk av kompetenta kandidater inom kundservice och om vi kan hjälpa ert företag med befintliga konsulter. Vi uppskattar planering och har vi tid på oss arbetar Maxkompetens efter en tolvstegsprocess som genomsyras av hela bolaget oavsett ort och konsultchef; Kravprofil, intern planering, annonsering/nätverk, search, CV-urval, telefonintervju, personlig intervju, presentation till kund, intervju hos kund, referenstagning, anställning, uppföljning med kund och den anställde. För varje del av bemanningsprocessen finns ytterligare riktlinjer och rutiner hur vi ska arbeta med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att vara personliga, skapa förtroende och visa professionalism i alla delar av bemanningsprocessen.

 

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar