Montörer

Vi hjälper er med bemanning av montörer

Bemanning av lagerarbetare inom industri, lager, logistik och produktion

Industri- och produktionssektorn är en bransch som genomgått radikala förändringar genom decennierna. Från maskinernas intåg till digitaliseringen som nu har gjort AI (Artificiell Intelligens) till en självklarhet. Utveckling, teknik och innovation går i en väldig hastighet, och mer förändringar lär komma vilket gör det viktigt att vara både flexibel och ha relevant kompetens på sin arbetsplats. Maxkompetens hjälper industriföretag med bemanning av montörer och operatörer varje dag. Är du i behov av att bemanna montörer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Fördelar med bemanning av montörer

Bemanning har blivit mer och mer populärt och fler företag har sett ett behov av att bemanna sin produktion med hjälp av bemanningsföretag. Du som kund får en expert som kan sitt område och du slipper riskerna en anställning kan innebära. Dessutom betalar du endast för de faktiska timmarna ni hyr. Ni kommer ha en dedikerad konsultchef från Maxkompetens som hjälper till med schemaläggning, coachning och introduktioner av de montörer som arbetar på ert företag.

Maxkompetens har lång erfarenhet av bemanning av såväl studenter som heltidspersonal. Vare sig du söker en studentpool för att täcka upp vid produktionstoppar, semestrar eller sjukfrånvaro eller långsiktig personal på heltid så kan vi på Maxkompetens hjälpa dig. Våra konsulter och kandidater har tidigare av montering och produktion.

Hyr in personal inom industri, produktion, lager och logistik

Med allt från metall- och skogsindustri till teknik och livsmedel så är industri en bred sektor. Maxkompetens långa erfarenhet av bemanning och rekrytering inom Industri vet vi att det är under arbetstopparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat.  Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater och uppdaterar löpande våra konsultpooler för att kunna hantera snabba förfrågningar. Våra konsulter är vana att hoppa in och prestera högeffektivt.

På Maxkompetens anser vi att det är av största vikt att lära känna dig som kund och er organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Vi arbetar med Värdegrundsbaserad Rekrytering och Bemanning och som kund har du alltid en kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

Vad betyder GFL?

Maxkompetens är anslutna till Almega, bemanningsföretagens branschförbund och vi följer gällande kollektivavtal som omfattas av avtalsenliga villkor gällande lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension, sjukfrånvaro mm.

Maxkompetens anställda (konsulten) får en ”GFL-lön” – genomsnittligt förtjänstläge och är inskrivit i kollektivavtalet mellan kompetensföretag och LO. Konsulten ni hyr in via ett bemanningsföretag ska ha en ”likvärdig/snittlön” med den jämförbara grupp/anställda som utför samma typ av arbetsuppgifter på er arbetsplats. Vill du läsa mer om GFL klicka här

Vilken typ av kompetens kan vi hjälpa er med?

Maxkompetens hjälper många industrikunder med montörer som snabbt sätter sig in i er produktionslina, system och rutiner. Våra konsulter har ofta erfarenhet som maskinoperatör, fabriksmontör, fordonsmontör, VVS-montör eller däckmontör. Att arbeta som montör innebär många varierade arbetsuppgifter, både fysiskt och kräver en hel tekniska kunskaper. Många av våra montörer har en gymnasial utbildning med inriktning mot industri och teknik. Dock är specialiserad utbildning inget krav utan intresse, engagemang och rätt inställning brukar man komma långt med.

Bemanningspool av montörer

Våra konsulter och montörer är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Vi hjälper ert företag för att täcka upp arbetstoppar, sjukfrånvaro och under semesterperioder. Vill du ha en dedikerad bemanningspoolen som ger flexibilitet och maximal effektivitet, där ni som kund endast betalar per timme? Vi bygger upp bemanningspoolen efter ert behov och vi hjälps åt att utbilda och coacha montörerna. Snabbhet, flexibilitet och kvalitet är några av ledorden som våra kunder uppskattar vid bemanningsuppdrag av montörer.

Hur fungerar en bemanningsprocess?

Vi är vana att på kort tid hjälpa våra kunder med bemanning. Ofta uppstår behovet med kort varsel och majoriteten av våra bemanningsuppdrag tillsätts relativt snabbt. Vi börjar alltid med att leta i vårt nätverk och om vi kan hjälpa ert företag med befintliga konsulter. Vi uppskattar planering och har vi tid på oss arbetar Maxkompetens efter en tolvstegsprocess som genomsyras av hela bolaget oavsett ort och konsultchef; Kravprofil, intern planering, annonsering/nätverk, search, CV-urval, telefonintervju, personlig intervju, presentation till kund, intervju hos kund, referenstagning, anställning, uppföljning med kund och den anställde. För varje del av bemanningsprocessen finns ytterligare riktlinjer och rutiner hur vi ska arbeta med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att vara personliga, skapa förtroende och visa professionalism i alla delar av bemanningsprocessen.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar