IT Support

Vi hjälper er med bemanning av IT Support

Maxkompetens har lång erfarenhet av bemanning och bemanningslösningar. Flera av våra kundföretag har sett ett växande behov av att bemanna sin IT-avdelning eller servicedesk med IT Support och ser fördelen med att hyra in personal. Det ska vara enkelt och prisvärt att hyra in kompetent personal när du behöver. Vi har lång erfarenhet av de svårigheter företag idag ställs inför och de krav som ni har. Låt vår mångåriga erfarenhet inom bemanning och outsourcing vara till er hjälp när ert bemanningsbehov uppstår inom IT Support. Våra konsultchefer och konsulter gör sitt bästa för att leverera över dina förväntningar, oavsett behov. Är du i behov av att bemanna IT Support? Då är du välkommen att kontakta oss!

Välj rätt bemanningsföretag

Vid tillfälliga eller permanenta bemanningslösningar inom IT-support är det avgörande att få rätt kompetens vid varje tillfälle. Det är av största vikt att konsultchefen hos bemanningsföretaget förstår kunden, ger optimal service och är lätt att samarbeta med. Vad är då viktigt för att kunna bemanna rätt? bemanningsuppdraget ska levereras med rätt konsult av en kompetent konsultchef som förstår dina och företagets bemanningsbehov. Kvalitet, flexibilitet och korta ledtider är vad Maxkompetens kunder uppskattar och värdesätter när vi hjälper till med bemanning av IT Support.

Vad gör en IT Supporter?

I första hand arbetar våra konsulter i en servicedesk eller helpdesk hos våra kundföretag. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera tekniska it-supportfrågor inom organisationen, mot kunder, leverantörer i form av systemstöd eller produktstöd. En IT Supporter hanterar ärenden som mesta dels kan lösas direkt över telefon. Våra konsulter arbetar ute hos kundföretaget och supporterar via telefon, mail och fjärrstyrning från dator. Rollen som IT Supporter är ofta en vanlig väg in i IT-branschen och du behöver inte ha en civilingenjörsutbildning i bagaget. Det viktigaste är ett genuint intresse av teknik, service och människor. Den vanligaste karriärstrappan inom it-support är att du börjar arbeta som 1st linesupport eller supporttekniker, därefter hanterar du lite svårare ärenden inom 2nd linesupport och slutligen finns 3rd linesupport.

När passar rekrytering ditt företag?

Maxkompetens har fyra hundra konsulter runt om i landet och vi hjälper kunder med tillfälliga eller mer långsiktiga vakanser med bemanning och konsultlösningar av personal vid t.ex. arbetstoppar, organisationsförändringar, säsongsvariationer eller vid föräldraledighet. Vi tar hela arbetsgivaransvaret och arbetar tätt med uppföljning. Vi är auktoriserade via rekryteringsföretagen, ABPU-10  och har alla kollektivavtal som behövs och vi vill att både ni och våra IT Supporters ska vara nöjda. Fördelen med rekrytering är att ni som kundföretag kan hyra in konsulten så länge ni behöver och det finns stor flexibilitet i samarbetet.  Många av våra kunder brukar även rekrytera över personen till ert företag enligt överenskommelse, detta kallas även hyr-rekrytering.

Hur fungerar bemanning av IT Support?

Tillsammans med er planerar vi bemanningsprocessen och fastställer en gemensam tidsplan och leveransplan. Det är viktigt för oss att vi redan i detta tidiga skede är överens om när vi ska utföra vad i processen och hur vi ska kommunicera. Vi är lyhörda inför era önskemål och upprättar bemanningsuppdraget tillsammans. Vi vet hur viktigt det är med rätt person på rätt plats och med vår långa erfarenhet av bemanning kan vi säkerställa detta i rätt tid.

Eftersom Maxkompetens har personalansvar och arbetsgivaransvar över konsulten lägger vi stor vikt vid att arbeta långsiktigt med våra konsulter utifrån uppföljning och arbetsmiljö. Vi är väldigt måna om våra anställda och deras utveckling vilket gör att vi har en tät dialog mellan Maxkompetens, den anställde och er som företag för att nå bästa resultat.

Maxkompetens

Maxkompetens grundades 2003 och har under 2000-talet vuxit till en av de större bemanning och rekryteringsföretagen i Sverige. Idag tillsätter vi över 1200 tjänster i Sverige. Vår drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre.

Våra kunder

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av personer med stort intresse för människor, affärsmannaskap och hög grad av social kompetens. Din ambition och vinnarinstinkt bestämmer hur långt du vill gå inom företaget och självklart hjälper vi dig på vägen. ‍
Maxkompetens grundades 2003 och vi är rikstäckande med sex kontor i Sverige. Varje år rekryterar vi 1200st jobb och vi har 400st konsulter på uppdrag varje dag.

Intresserad av våra tjänster?

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar

Välj stad

Växer ert företag eller behöver ni konsulter? Vi hör av oss inom 24 timmar